Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MTÜ Linnud fc invest
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Murumaa met een snelle inworp. Järveots rent richting de bal. Järveots speelt de bal door. Utov heeft problemen om de bal te vangen. Utov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Maasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Utov verovert de bal door een tackle van achteren. Utov passt de bal in één keer door. Riisalu rent richting de bal. Riisalu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ruus geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Murumaa de bal onder controle te krijgen. Murumaa geeft de bal voor. Klungelig pakt Joala de bal. Taska is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Linnud - fc invest 1:0

36e minuut.
Sahtel rent richting de bal. Sahtel passt de bal met de wreef. Taska is nu in balbezit. Utov is nu in balbezit. Utov schiet op doel. Taaler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Linnud - fc invest 2:0

41e minuut.
Rooba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooba geeft de bal voor. Murumaa is nu in balbezit. Riisalu onderschept slim de pass. Riisalu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTÜ Linnud 41%, fc invest 59%.
MTÜ Linnud - fc invest 2:0

50e minuut.
Salmistu geeft een hoge lob. Murumaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murumaa passt de bal zonder na te denken. Utov bereikt de bal nog maar net als eerste. Utov schiet op doel. Taaler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Murumaa heeft problemen om de bal te vangen. Murumaa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sõber de bal. Taska rent richting de bal. Taska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Linnud - fc invest 3:0

62e minuut.
Murumaa probeert de bal aan de voet te houden. Silvere bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvere passt de bal zonder na te denken. Murumaa is nu in balbezit. Murumaa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Murumaa is nu in balbezit. Murumaa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vultman met een snelle inworp. Maasepp geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Riisalu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Linnud - fc invest 3:1

66e minuut.
Klungelig pakt Taska de bal. Vilk rent richting de bal. Vilk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Utov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kaup is nu in balbezit. Joala verovert de bal door een tackle van achteren. Joala geeft een lange en hoge pass. Kurismaa probeert de bal met de borst te controleren. Kurismaa speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Murumaa is nu in balbezit. Murumaa geeft de bal voor. Klungelig pakt Pohla de bal. Riisalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Riisalu draait met de bal, schiet en ... Kaarna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Ruus is nu in balbezit. Ruus probeert naar een medespeler te passen. Riisalu heeft problemen om de bal te vangen. Maasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Maasepp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTÜ Linnud 33%, fc invest 67%.
MTÜ Linnud - fc invest 3:1