Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuperjanovi JK Vaiksed Valvurid
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Vares met een sublieme pass. Koda is nu in balbezit. Hõbemägi rent richting de bal. Tart onderschept slim de pass. Tart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Tulu geeft een hoge lob. Daar is Tunjov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatsi is nu in balbezit. Tunjov onderschept slim de pass. Tunjov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Saareleht geeft de bal voor. Rõõmus heeft problemen om de bal te vangen. Tunjov onderschept slim de pass. Tunjov schiet op doel. Suits probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuperjanovi JK - Vaiksed Valvurid 1:0

15e minuut.
Daar is Tatsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatsi speelt de bal door. Hõbemägi rent richting de bal. Osila rent richting de bal. Osila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tatsi probeert de bal aan de voet te houden. Tunjov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lõuk verovert de bal door een tackle van achteren. Vares is nu in balbezit. Vares draait met de bal, schiet en ... Suits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Osila rent richting de bal. Hõbemägi onderschept slim de pass. Haljaste bereikt de bal nog maar net als eerste. Tart bereikt de bal nog maar net als eerste. Tart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuperjanovi JK 54%, Vaiksed Valvurid 46%.
Kuperjanovi JK - Vaiksed Valvurid 1:0

47e minuut.
Leesi trapt de bal weg. Tulu rent richting de bal. Met opzet legt Lõuk zijn tegenspeler op de grond. Lõuk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

55e minuut.
Saareleht speelt de bal door. Tart bereikt de bal nog maar net als eerste. Tart met een sublieme pass. Osila bereikt de bal nog maar net als eerste. Osila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Vares geeft de bal voor. Tulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meelak maakt een afschuwelijke overtreding. Meelak krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Rosen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosen probeert naar een medespeler te passen. Juksar rent richting de bal. Arumäe onderschept slim de pass. Arumäe geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tunjov rent richting de bal. Tunjov draait met de bal, schiet en ... Suits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuperjanovi JK - Vaiksed Valvurid 2:0

67e minuut.
Vares heeft problemen om de bal te vangen. Tart geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rosen de bal onder controle te krijgen. Osila is nu in balbezit. Osila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vares bereikt de bal nog maar net als eerste. Vares speelt de bal door. Veem bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunjov verovert de bal door een tackle van achteren. Tunjov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuperjanovi JK - Vaiksed Valvurid 3:0

83e minuut.
Asumägi heeft problemen om de bal te vangen. Osila rent richting de bal. Asumägi onderschept slim de pass. Tart onderschept slim de pass. Tart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuperjanovi JK 44%, Vaiksed Valvurid 56%.
Kuperjanovi JK - Vaiksed Valvurid 3:0