Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boozywoozy Phasmophobia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Sarv verovert de bal door een tackle van achteren. Sarv speelt de bal door. Tuul is nu in balbezit. Suurpere rent richting de bal. Suurpere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Soomets geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liinson met de inworp. Küla rent richting de bal. Küla geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kreevald is nu in balbezit. Küla verovert de bal door een tackle van achteren. Küla probeert naar een medespeler te passen. Rainio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Suurpere met een sublieme pass. Tuul rent richting de bal. Tuul geeft de bal voor. Küla bereikt de bal nog maar net als eerste. Küla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Nukk verovert de bal door een tackle van achteren. Nukk geeft een hoge lob. Rainio is nu in balbezit. Rainio haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Tammeorg rent richting de bal. Tammeorg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liinson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Küla geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rainio is nu in balbezit. Rainio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boozywoozy - Phasmophobia 0:1

32e minuut.
Tuul bereikt de bal nog maar net als eerste. Suurpere verovert de bal door een tackle van achteren. Suurpere speelt de bal door. Klungelig pakt Ambur de bal. Ambur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boozywoozy - Phasmophobia 1:1

44e minuut.
Rainio heeft problemen om de bal te vangen. Sillak is nu in balbezit. Rainio maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rainio moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rainio schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boozywoozy 62%, Phasmophobia 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boozywoozy - Phasmophobia 1:1

52e minuut.
Kuik verovert de bal door een tackle van achteren. Küla is nu in balbezit. Nukk bereikt de bal nog maar net als eerste. Küla is nu in balbezit. Küla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tampuu probeert naar een medespeler te passen. Tutk met een sublieme pass. Tell speelt de bal door. Suurpere is nu in balbezit. Suurpere haalt uit met een fantastische trap. Volmerson bokst de bal weg.

87e minuut.
Nukk rent richting de bal. Nukk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Suurpere de bal onder controle te krijgen. Ambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambur haalt uit met een fantastische trap. Volmerson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boozywoozy 40%, Phasmophobia 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boozywoozy - Phasmophobia 1:1