Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc invest Võitmatud Vanapaganad
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Vilk is nu in balbezit. Vilk passt de bal in één keer door. Sõber rent richting de bal. Järvsoo verovert de bal door een tackle van achteren. Järvsoo haalt uit met een fantastische trap. Taaler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kitt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc invest - Võitmatud Vanapaganad 0:1

22e minuut.
Arge controleert de bal met de borst. Ruus rent richting de bal. Arge tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arge krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Arge met de inworp. Enno rent richting de bal. Enno geeft een hoge lob. Järvsoo rent richting de bal. Järvsoo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vultman probeert naar een medespeler te passen. Vilk is nu in balbezit. Vilk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Riisalu de bal. Riisalu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kurismaa probeert naar een medespeler te passen. Tali speelt de bal door. Riisalu is nu in balbezit. Riisalu draait met de bal, schiet en ... Jahu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc invest - Võitmatud Vanapaganad 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc invest 56%, Võitmatud Vanapaganad 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc invest - Võitmatud Vanapaganad 1:1

56e minuut.
Järvsoo is nu in balbezit. Järvsoo geeft de bal voor. Leesment kopt de bal weg. Arge is nu in balbezit. Arge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Enno speelt de bal door. Järvsoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvsoo passt de bal zonder na te denken. Leesment rent richting de bal. Leesment schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vultman met de inworp. Tali probeert de bal met de borst te controleren. Tali passt de bal met de wreef. Vilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Küünal bereikt de bal nog maar net als eerste. Küünal geeft een hoge lob. Daar is Kitt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leesment is nu in balbezit. Leesment draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pagar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagar met een sublieme pass. Leesment rent richting de bal. Leesment haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc invest - Võitmatud Vanapaganad 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc invest 38%, Võitmatud Vanapaganad 62%.
fc invest - Võitmatud Vanapaganad 1:2