Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vaiksed Valvurid Man Chest Hair United
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen matig


7e minuut.
Osila bereikt de bal nog maar net als eerste. Tart is nu in balbezit. Karlson verovert de bal door een tackle van achteren. Osila verovert de bal door een tackle van achteren. Osila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Leesmäe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Savioja geeft een hoge lob. Meelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanep onderschept slim de pass. Kanep geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Suits trapt de bal weg van het doel. Tart kopt de bal weg. Osila kan de bal niet met de borst controleren. Osila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hint trapt de bal weg van het doel. Savioja kopt de bal weg. Saaremäe probeert de bal aan de voet te houden. Malm rent richting de bal. Malm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kanep onderschept slim de pass. Kanep geeft de bal voor. Veem probeert de bal aan de voet te houden. Savioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Savioja haalt uit met een fantastische trap. Suits bokst de bal weg.

40e minuut.
Savioja onderschept slim de pass. Savioja speelt de bal door. Malm bereikt de bal nog maar net als eerste. Malm haalt uit met een fantastische trap. Suits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaiksed Valvurid - Man Chest Hair United 0:1

43e minuut.
Lõuk is nu in balbezit. Saldre verovert de bal door een tackle van achteren. Saldre met een sublieme pass. Malm rent richting de bal. Malm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vaiksed Valvurid - Man Chest Hair United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaiksed Valvurid 70%, Man Chest Hair United 30%.
Vaiksed Valvurid - Man Chest Hair United 0:2

53e minuut.
Lõuk is nu in balbezit. Saldre onderschept slim de pass. Meelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldre verovert de bal door een tackle van achteren. Saldre geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tatsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatsi passt de bal zonder na te denken. Juksar bereikt de bal nog maar net als eerste. Juksar geeft de bal voor. Rassel kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tatsi rent richting de bal. Savioja verovert de bal door een tackle van achteren. Savioja geeft een hoge lob. Kanep bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanep draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tisler kopt de bal weg. Juksar is nu in balbezit. Juksar passt de bal met de wreef. Osila bereikt de bal nog maar net als eerste. Osila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaiksed Valvurid - Man Chest Hair United 1:2

72e minuut.
Rõõmus verovert de bal door een tackle van achteren. Savioja rent richting de bal. Tatsi maakt een afschuwelijke overtreding. Tatsi krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Tart bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisler onderschept slim de pass. Tisler passt de bal in één keer door. Savioja is nu in balbezit. Savioja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaiksed Valvurid - Man Chest Hair United 1:3

79e minuut.
Tisler rent richting de bal. Tart rent richting de bal. Tisler onderschept slim de pass. Savioja rent richting de bal. Savioja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Veem trapt de bal weg. Tisler kopt de bal weg. Malm bereikt de bal nog maar net als eerste. Savioja rent richting de bal. Savioja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Saldre bereikt de bal nog maar net als eerste. Savioja is nu in balbezit. Savioja passt de bal met de wreef. Malm bereikt de bal nog maar net als eerste. Malm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaiksed Valvurid - Man Chest Hair United 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaiksed Valvurid 71%, Man Chest Hair United 29%.
Vaiksed Valvurid - Man Chest Hair United 1:4