Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phasmophobia MTÜ Linnud
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pohla geeft een hoge lob. Inworp. Liinson met een snelle inworp. Küla rent richting de bal. Küla geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Utov speelt de bal door. Küla is nu in balbezit. Salmistu bereikt de bal nog maar net als eerste. Küla verovert de bal door een tackle van achteren. Küla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Klungelig pakt Kaup de bal. Sepp is nu in balbezit. Kaup legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kaup krijgt een gele kaart. Sepp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Küla legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Salmistu rent richting de bal. Salmistu passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Pohla de bal onder controle te krijgen. Sepp rent richting de bal. Sepp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nukk verovert de bal door een tackle van achteren. Küla is nu in balbezit. Küla probeert naar een medespeler te passen. Sepp is nu in balbezit. Sepp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tutk geeft een lange en hoge pass. Kaup is nu in balbezit. Nukk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaup raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kaup kan niet meer verder spelen. Püss komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Utov passt de bal met de wreef. Laanberg is nu in balbezit. Laanberg met een sublieme pass. Taska bereikt de bal nog maar net als eerste. Taska schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Küla probeert de bal aan de voet te houden. Tuul is nu in balbezit. Utov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Utov krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Doeltrap. Volmerson trapt de bal weg van het doel. Sahtel kopt de bal weg. Utov bereikt de bal nog maar net als eerste. Utov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Silvere speelt de bal door. Daar is Sahtel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Küla probeert naar een medespeler te passen. Sepp rent richting de bal. Sepp draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Silvere geeft een lange en hoge pass. Nukk is nu in balbezit. Püss onderschept slim de pass. Utov is nu in balbezit. Utov draait met de bal, schiet en ... Volmerson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Phasmophobia - MTÜ Linnud 0:1

42e minuut.
Daar is Järveots, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Järveots geeft de bal voor. Daar is Laanberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taska bereikt de bal nog maar net als eerste. Taska schiet op doel. Volmerson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phasmophobia 47%, MTÜ Linnud 53%.
Phasmophobia - MTÜ Linnud 0:1

52e minuut.
Klungelig pakt Sepp de bal. Küla is nu in balbezit. Küla met een sublieme pass. Sepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Phasmophobia - MTÜ Linnud 1:1

59e minuut.
Tuul onderschept slim de pass. Tuul geeft een hoge lob. Pohla probeert de bal aan de voet te houden. Sepp is nu in balbezit. Sepp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Lipp is nu in balbezit. Nukk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nukk speelt de bal door. Küla is nu in balbezit. Küla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sahtel passt de bal in één keer door. Murumaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murumaa passt de bal met de wreef. Taska bereikt de bal nog maar net als eerste. Taska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phasmophobia - MTÜ Linnud 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phasmophobia 52%, MTÜ Linnud 48%.
Phasmophobia - MTÜ Linnud 1:2