Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc invest Boozywoozy
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 15
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


27e minuut.
Sõber bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambur verovert de bal door een tackle van achteren. Ruus onderschept slim de pass. Suurpere onderschept slim de pass. Suurpere haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kuik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ehatamm komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Kitt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarv met een snelle inworp. Suurpere is nu in balbezit. Suurpere geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc invest 53%, Boozywoozy 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc invest - Boozywoozy 0:0

60e minuut.
Joala verovert de bal door een tackle van achteren. Joala passt de bal in één keer door. Riisalu rent richting de bal. Tali is nu in balbezit. Tali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vilk passt de bal met de wreef. Tali bereikt de bal nog maar net als eerste. Tali passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Riisalu de bal. Riisalu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc invest - Boozywoozy 1:0

79e minuut.
Sarv bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarv geeft een hoge lob. Kitt probeert de bal aan de voet te houden. Suurpere bereikt de bal nog maar net als eerste. Suurpere haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Joala is nu in balbezit. Joala passt de bal zonder na te denken. Sillak bereikt de bal nog maar net als eerste. Riisalu is nu in balbezit. Riisalu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Vultman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tampuu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Joala roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Joala kan niet meer verder spelen. Maasepp komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc invest 46%, Boozywoozy 54%.
fc invest - Boozywoozy 1:0