Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Highlander2016 Kookar
mugandus 04.09 Tactiek Koo
49% Balbezit 51%
32% Spel op eigen helft 68%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
36.4 gemiddelde waardering 37.5
matig Schieten goed
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen matig


16e minuut.
Spinozzi geeft de bal voor. Bruno kopt de bal weg. Soomets heeft problemen om de bal te vangen. Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyckx haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Meier stond buitenspel. Celmer neemt vlug de vrije trap. Daar is Saarmäe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruno rent richting de bal. Bruno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Setia met een sublieme pass. Zakochany kopt de bal weg. Kastrinos met een sublieme pass. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea geeft een lange en hoge pass. Paat rent richting de bal. Paat haalt uit met een fantastische trap. Cristinel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - Kookar 0:1

37e minuut.
Taaler rent richting de bal. Taaler geeft de bal voor. Meier rent richting de bal. Meier draait met de bal, schiet en ... Cristinel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Belea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihkelmäe met de inworp. Savir is nu in balbezit. Savir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - Kookar 0:2

42e minuut.
Meier rent richting de bal. Meier passt de bal in één keer door. Vaga is nu in balbezit. Savir is nu in balbezit. Savir geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highlander2016 37%, Kookar 63%.
Highlander2016 - Kookar 0:2

46e minuut.
Gawroński komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lukk met een snelle inworp. Vaga geeft een lange en hoge pass. Paat bereikt de bal nog maar net als eerste. Paat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - Kookar 0:3

74e minuut.
Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Celmer rent richting de bal. Meier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meier krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Daar is Savir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belea geeft de bal voor. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Setia speelt de bal door. Vutsov kopt de bal weg. Vaga rent richting de bal. Venables onderschept slim de pass. Venables schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highlander2016 27%, Kookar 73%.
Highlander2016 - Kookar 0:3