Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saue Rovers JK Hilfiger
Normal Tactiek Tuleb veel!
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
20.7 gemiddelde waardering 39
zwak Schieten solide
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Daar is Kropop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kropop geeft de bal voor. Tühis kan de bal niet met de borst controleren. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - Hilfiger 0:1

6e minuut.
Vääri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vääri geeft een hoge lob. Lehiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Paulson probeert naar een medespeler te passen. Kropop heeft problemen om de bal te vangen. Kropop probeert naar een medespeler te passen. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kropop neemt de hoekschop. Vizcarrondo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vääri rent richting de bal. Killak is nu in balbezit. Pullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Päärson probeert naar een medespeler te passen. Kropop geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kasemägi geeft een lange en hoge pass. Vääri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kropop rent richting de bal. Kropop passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kasu de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tuvikene zal de hoekschop nemen. Kropop springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Pullmann onderschept slim de pass. Päärson is nu in balbezit. Päärson passt de bal zonder na te denken. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - Hilfiger 0:2

44e minuut.
Lehiste rent richting de bal. Tuvikene onderschept slim de pass. Tuvikene geeft een lange en hoge pass. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saue Rovers JK 61%, Hilfiger 39%.
Saue Rovers JK - Hilfiger 0:2

46e minuut.
Killak bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Viik met een snelle inworp. Tuvikene is nu in balbezit. Tuvikene geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Vill geeft een lange en hoge pass. Tuvikene kopt de bal weg. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo haalt uit met een fantastische trap. Puna probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Tuvikene rent richting de bal. Tuvikene geeft een lange en hoge pass. Päärson kopt de bal weg. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Puna trapt de bal weg. Lehiste is nu in balbezit. Tuvikene verovert de bal door een tackle van achteren. Tuvikene geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Pullmann is nu in balbezit. Ilie onderschept slim de pass. Ilie geeft de bal voor. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ilie verovert de bal door een tackle van achteren. Ilie geeft een hoge lob. Igonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Igonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - Hilfiger 0:3

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Killak met een snelle inworp. Kasemägi speelt de bal door. Priivits is nu in balbezit. Priivits draait met de bal, schiet en ... Hansulo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Kropop geeft een hoge lob. Tühis heeft problemen om de bal te vangen. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo draait met de bal, schiet en ... Merits probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - Hilfiger 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saue Rovers JK 68%, Hilfiger 32%.
Saue Rovers JK - Hilfiger 0:4