Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Võitmatud Vallutajad Hullud Kalad
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Doeltrap. Rööp trapt de bal weg van het doel. Kiisman heeft problemen om de bal te vangen. Pert is nu in balbezit. Pert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kiisman geeft een hoge lob. Okas probeert de bal aan de voet te houden. Randlahe bereikt de bal nog maar net als eerste. Randlahe schiet op doel. Kõlli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Võitmatud Vallutajad - Hullud Kalad 0:1

19e minuut.
Kiisman onderschept slim de pass. Kiisman passt de bal met de wreef. Ridali rent richting de bal. Randlahe rent richting de bal. Randlahe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Pert passt de bal in één keer door. Tõnnov is nu in balbezit. Tõnnov speelt de bal door. Sahtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahtel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Võitmatud Vallutajad 48%, Hullud Kalad 52%.
Võitmatud Vallutajad - Hullud Kalad 0:1

80e minuut.
Hurt is nu in balbezit. Kurgpõld begaat een overtreding. Hurt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kapp zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ainelo rent richting de bal. Sahtel verovert de bal door een tackle van achteren. Sahtel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Võitmatud Vallutajad 57%, Hullud Kalad 43%.
Võitmatud Vallutajad - Hullud Kalad 0:1