Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saue Rovers JK Highlander2016
Normal Tactiek mugandus 04.09
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 33.8
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Viiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Viiger probeert naar een medespeler te passen. Nesbø speelt de bal door. Bruno is nu in balbezit. Bruno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kastrinos passt de bal met de wreef. Bruno rent richting de bal. Bruno met een sublieme pass. Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyckx schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kastrinos rent richting de bal. Inworp. Kastrinos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacco rent richting de bal. Pacco geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Doeltrap. Tühis trapt de bal weg van het doel. Pacco kopt de bal weg. Kastrinos geeft een hoge lob. Bruno springt en kopt de bal. Puna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Gutzler geeft een lange en hoge pass. Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx passt de bal met de wreef. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gutzler geeft een lange en hoge pass. Inworp. Viiger met de inworp. Pullmann is nu in balbezit. Pullmann haalt uit met een fantastische trap. Zabawa bokst de bal weg.

43e minuut.
Kastrinos probeert naar een medespeler te passen. Kuyckx rent richting de bal. Kuyckx speelt de bal door. Bruno is nu in balbezit. Bruno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saue Rovers JK 66%, Highlander2016 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saue Rovers JK - Highlander2016 0:0

46e minuut.
Bruno met een sublieme pass. Kuyckx is nu in balbezit. Pullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno rent richting de bal. Bruno schiet op doel. Puna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Gutzler geeft de bal voor. Bruno is nu in balbezit. Kaarna maakt een afschuwelijke overtreding. Kaarna krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Paramythis geeft een hoge lob. Bruno rent richting de bal. Tühis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bruno raakt geblesseerd tijdens het duel. Bruno neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Puna bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerto speelt de bal door. Bruno rent richting de bal. Bruno schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Kastrinos speelt de bal door. Klungelig pakt Merits de bal. Kuyckx rent richting de bal. Kuyckx haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kastrinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastrinos passt de bal met de wreef. Kasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno verovert de bal door een tackle van achteren. Bruno schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - Highlander2016 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saue Rovers JK 71%, Highlander2016 29%.
Saue Rovers JK - Highlander2016 0:1