Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Town Kidurad Kalad
451 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Känd bereikt de bal nog maar net als eerste. Jürgenson onderschept slim de pass. Look begaat een overtreding. Look krijgt een gele kaart. Jürgenson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Loots neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Lepp bokst de bal weg.

19e minuut.
Võigas rent richting de bal. Võigas schiet op doel. Lõokene heeft problemen om de bal te vangen. Ümarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ümarik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Loots bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigas verovert de bal door een tackle van achteren. Võigas haalt uit met een fantastische trap. Truupõld probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Town - Kidurad Kalad 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Town 61%, Kidurad Kalad 39%.
Dark Town - Kidurad Kalad 0:1

56e minuut.
Võigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ümarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Truupõld is nu in balbezit. Ümarik onderschept slim de pass. Ümarik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Võigas is nu in balbezit. Võigas passt de bal met de wreef. Ümarik is nu in balbezit. Ümarik schiet op doel. Pung probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Town 63%, Kidurad Kalad 37%.
Dark Town - Kidurad Kalad 0:1