Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ühendatud Rüütlid Hullud Kalad
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Kiisman passt de bal met de wreef. Raidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõudu onderschept slim de pass. Randlahe onderschept slim de pass. Randlahe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kiisman passt de bal met de wreef. Teesalu rent richting de bal. Taaler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teesalu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

7e minuut.
Kurgpõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuldver onderschept slim de pass. Kuldver geeft een lange en hoge pass. Roose is nu in balbezit. Roose draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Varrik met de inworp. Jõudu kan de bal niet met de borst controleren. Jõudu probeert naar een medespeler te passen. Roose bereikt de bal nog maar net als eerste. Roose draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kiisman is nu in balbezit. Kiisman geeft de bal voor. Jõudu probeert naar een medespeler te passen. Rosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Taaler rent richting de bal. Teesalu onderschept slim de pass. Teesalu met een sublieme pass. Randlahe heeft problemen om de bal te vangen. Randlahe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Luude geeft een hoge lob. Varrik kopt de bal weg. Klungelig pakt Ainelo de bal. Roose bereikt de bal nog maar net als eerste. Roose haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Raidal passt de bal in één keer door. Teesalu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taaler. Taaler krijgt een gele kaart. Teesalu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Teesalu met een snel genomen vrije trap. Klaasen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Raidal is nu in balbezit. Raidal schiet op doel. Klaasen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ühendatud Rüütlid - Hullud Kalad 0:1

34e minuut.
Varrik met een sublieme pass. Teesalu rent richting de bal. Taaler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taaler krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

36e minuut.
Roose draait met de bal, schiet en ... Tammela kopt de bal weg. Kiisman probeert de bal aan de voet te houden. Roose is nu in balbezit. Roose haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ühendatud Rüütlid - Hullud Kalad 1:1

44e minuut.
Kiisman met een sublieme pass. Jõudu rent richting de bal. Jõudu passt de bal in één keer door. Rosin is nu in balbezit. Rosin draait met de bal, schiet en ... Rööp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ühendatud Rüütlid 47%, Hullud Kalad 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ühendatud Rüütlid - Hullud Kalad 1:1

55e minuut.
Rosin passt de bal in één keer door. Roose is nu in balbezit. Roose passt de bal met de wreef. Aigru bereikt de bal nog maar net als eerste. Aigru geeft een lange en hoge pass. Rööp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Sammet is nu in balbezit. Sammet geeft een hoge lob. Luude is nu in balbezit. Teesalu verovert de bal door een tackle van achteren. Teesalu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Randlahe speelt de bal door. Laos speelt de bal door. Klungelig pakt Kuldver de bal. Raidal is nu in balbezit. Raidal schiet op doel. Klaasen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ühendatud Rüütlid 62%, Hullud Kalad 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ühendatud Rüütlid - Hullud Kalad 1:1