Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Highlander2016 Hilfiger
vv Tactiek Tuleb veel!
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
38 gemiddelde waardering 39.8
matig Schieten goed
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen matig


22e minuut.
Ilie heeft problemen om de bal te vangen. Päärson probeert naar een medespeler te passen. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Celmer de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - Hilfiger 0:1

23e minuut.
Tuvikene kopt de bal weg. Klungelig pakt Pacco de bal. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - Hilfiger 0:2

24e minuut.
Kuyckx passt de bal in één keer door. Pacco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vizcarrondo. Vizcarrondo krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Pacco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pacco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vill probeert de bal met de borst te controleren. Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Päärson heeft problemen om de bal te vangen. Belea speelt de bal door. Kropop geeft een hoge lob. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ilie geeft een lange en hoge pass. Venables rent richting de bal. Vizcarrondo onderschept slim de pass. Daar is Igonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igonen haalt uit met een fantastische trap. Cristinel bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kropop geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tuvikene kopt de bal weg. Igonen is nu in balbezit. Igonen draait met de bal, schiet en ... Cristinel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highlander2016 56%, Hilfiger 44%.
Highlander2016 - Hilfiger 0:2

47e minuut.
Viik heeft problemen om de bal te vangen. Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyckx met een sublieme pass. Wielki is nu in balbezit. Wielki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Viik is nu in balbezit. Wielki verovert de bal door een tackle van achteren. Kuyckx rent richting de bal. Kuyckx draait met de bal, schiet en ... Hansulo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea geeft een lange en hoge pass. Kropop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wielki is nu in balbezit. Wielki draait met de bal, schiet en ... Hansulo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Zakochany rent richting de bal. Kropop onderschept slim de pass. Kropop probeert naar een medespeler te passen. Igonen rent richting de bal. Igonen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Celmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Celmer geeft de bal voor. Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielki haalt uit met een fantastische trap. Hansulo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highlander2016 32%, Hilfiger 68%.
Highlander2016 - Hilfiger 0:2