Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kookar Saue Rovers JK
Koo Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 21
solid Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen weak


3e minuut.
Vaga geeft een hoge lob. Savir bereikt de bal nog maar net als eerste. Savir geeft een hoge lob. Meier rent richting de bal. Meier schiet op doel. Puna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Merits rent richting de bal. Merits geeft een lange en hoge pass. Soomets probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Priivits rent richting de bal. Priivits schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Setia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Daar is Taaler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Viiger passt de bal zonder na te denken. Pullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pullmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vaga verovert de bal door een tackle van achteren. Vaga geeft een lange en hoge pass. Paat rent richting de bal. Paat schiet op doel. Meier rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mihkelmäe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paat kan de bal niet met de borst controleren. Paat draait met de bal, schiet en ... Puna bokst de bal weg.

36e minuut.
Savir rent richting de bal. Pullmann onderschept slim de pass. Pullmann met een sublieme pass. Meier rent richting de bal. Meier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mihkelmäe met een snelle inworp. Savir is nu in balbezit. Savir probeert naar een medespeler te passen. Meier rent richting de bal. Meier schiet op doel. Puna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kookar - Saue Rovers JK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kookar 51%, Saue Rovers JK 49%.
Kookar - Saue Rovers JK 1:0

59e minuut.
Kaarna rent richting de bal. Meier onderschept slim de pass. Kasu rent richting de bal. Meier verovert de bal door een tackle van achteren. Meier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tühis geeft een hoge lob. Mihkelmäe is nu in balbezit. Mihkelmäe probeert naar een medespeler te passen. Meier rent richting de bal. Meier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Saarmäe rent richting de bal. Saarmäe geeft een lange en hoge pass. Paat bereikt de bal nog maar net als eerste. Paat schiet op doel. Puna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Mihkelmäe is nu in balbezit. Savir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kasu krijgt een gele kaart. Savir raakt geblesseerd tijdens het duel. Mihkelmäe met een snel genomen vrije trap. Meier is nu in balbezit. Meier draait met de bal, schiet en ... Puna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kookar - Saue Rovers JK 2:0

85e minuut.
Kasu speelt de bal door. Paat is nu in balbezit. Merits legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paat neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kookar - Saue Rovers JK 3:0

86e minuut.
Priivits heeft problemen om de bal te vangen. Paat bereikt de bal nog maar net als eerste. Paat passt de bal zonder na te denken. Meier is nu in balbezit. Meier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tühis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paat bereikt de bal nog maar net als eerste. Paat passt de bal in één keer door. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kookar 36%, Saue Rovers JK 64%.
Kookar - Saue Rovers JK 3:0