Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ühendatud Inglid Dark Town
Normal Tactiek 451
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Teever is nu in balbezit. Teever geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Laurson de bal. Puhk rent richting de bal. Puhk draait met de bal, schiet en ... Einar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Teever bereikt de bal nog maar net als eerste. Teever passt de bal zonder na te denken. Truupõld is nu in balbezit. Laurson is nu in balbezit. Laurson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lõokene verovert de bal door een tackle van achteren. Lõokene speelt de bal door. Sork rent richting de bal. Sork schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Laurson passt de bal zonder na te denken. Kaus rent richting de bal. Kaus geeft een lange en hoge pass. Puhk bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Oras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Lõokene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lõokene speelt de bal door. Sork is nu in balbezit. Sork schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Teever is nu in balbezit. Loots onderschept slim de pass. Loots passt de bal met de wreef. Sork rent richting de bal. Sork schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ühendatud Inglid - Dark Town 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ühendatud Inglid 46%, Dark Town 54%.
Ühendatud Inglid - Dark Town 0:1

56e minuut.
Horm rent richting de bal. Oras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Horm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaus met een snel genomen vrije trap. Valgma probeert de bal met de borst te controleren. Puhk rent richting de bal. Puhk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Noormaa met een harde bal richting middenveld. Loots heeft problemen om de bal te vangen. Sork rent richting de bal. Sork haalt uit met een fantastische trap. Noormaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Kukkur kopt de bal weg. Truupõld rent richting de bal. Truupõld met een sublieme pass. Sork bereikt de bal nog maar net als eerste. Sork haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ühendatud Inglid - Dark Town 0:2

65e minuut.
Kaus geeft de bal voor. Truupõld is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Horm. Truupõld raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

70e minuut.
Linder passt de bal met de wreef. Puhk bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurson bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhk bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ühendatud Inglid 48%, Dark Town 52%.
Ühendatud Inglid - Dark Town 0:2