Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Võitmatud Vallutajad Ühendatud Rüütlid
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Kapp rent richting de bal. Rosin begaat een overtreding. Kapp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ridali zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Laos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Täht bereikt de bal nog maar net als eerste. Täht draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Jõudu rent richting de bal. Jõudu speelt de bal door. Pehka bereikt de bal nog maar net als eerste. Täht verovert de bal door een tackle van achteren. Täht draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõudu geeft een hoge lob. Aigru bereikt de bal nog maar net als eerste. Aigru geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Klaasen trapt de bal weg. Aigru kopt de bal weg. Klungelig pakt Kentvonen de bal. Rosin onderschept slim de pass. Rosin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Roose rent richting de bal. Roose schiet op doel. Kõlli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Võitmatud Vallutajad - Ühendatud Rüütlid 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Võitmatud Vallutajad 63%, Ühendatud Rüütlid 37%.
Võitmatud Vallutajad - Ühendatud Rüütlid 0:1

48e minuut.
Kentvonen is nu in balbezit. Kentvonen geeft een hoge lob. Inworp. Jõudu met de inworp. Aigru geeft een lange en hoge pass. Kõlli bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hurt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Varrik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Pehka met een snelle inworp. Ratas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pert verovert de bal door een tackle van achteren. Pert geeft een hoge lob. Klaasen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Võitmatud Vallutajad 50%, Ühendatud Rüütlid 50%.
Võitmatud Vallutajad - Ühendatud Rüütlid 0:1