Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kidurad Kalad Kookar
Normal Tactiek Koo
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 32.5
weak Schieten solid
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Meier onderschept slim de pass. Meier passt de bal met de wreef. Paat bereikt de bal nog maar net als eerste. Paat haalt uit met een fantastische trap. Lepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kidurad Kalad - Kookar 0:1

3e minuut.
Daar is Paat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paat passt de bal met de wreef. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier schiet op doel. Lepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kidurad Kalad - Kookar 0:2

10e minuut.
Mihkelmäe onderschept slim de pass. Mihkelmäe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paat de bal. Meier is nu in balbezit. Meier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Virk is nu in balbezit. Paat verovert de bal door een tackle van achteren. Paat geeft een hoge lob. Meier is nu in balbezit. Meier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kidurad Kalad - Kookar 0:3

16e minuut.
Look rent richting de bal. Meier verovert de bal door een tackle van achteren. Paat is nu in balbezit. Paat schiet op doel. Lepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kidurad Kalad - Kookar 0:4

19e minuut.
Mihkelmäe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Känd. Mihkelmäe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihkelmäe met een snel genomen vrije trap. Paat bereikt de bal nog maar net als eerste. Paat draait met de bal, schiet en ... Kolts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kidurad Kalad - Kookar 0:5

22e minuut.
Savir onderschept slim de pass. Look is nu in balbezit. Look probeert naar een medespeler te passen. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kidurad Kalad - Kookar 0:6

36e minuut.
Mihkelmäe probeert naar een medespeler te passen. Vaga is nu in balbezit. Vaga geeft een lange en hoge pass. Paat bereikt de bal nog maar net als eerste. Paat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mihkelmäe is nu in balbezit. Mihkelmäe geeft de bal voor. Virk kan de bal niet met de borst controleren. Paat is nu in balbezit. Paat geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Känd bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier verovert de bal door een tackle van achteren. Meier speelt de bal door. Paat heeft problemen om de bal te vangen. Paat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kidurad Kalad 63%, Kookar 37%.
Kidurad Kalad - Kookar 0:6

48e minuut.
Lukk is nu in balbezit. Ümarik onderschept slim de pass. Vaga geeft een hoge lob. Meier rent richting de bal. Meier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Look bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelmäe onderschept slim de pass. Mihkelmäe geeft een hoge lob. Paat rent richting de bal. Paat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lukk is nu in balbezit. Lukk met een sublieme pass. Vaga met een sublieme pass. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Meier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolts rent richting de bal. Meier onderschept slim de pass. Meier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kidurad Kalad - Kookar 0:7

72e minuut.
Look met een sublieme pass. Kolts is nu in balbezit. Meier verovert de bal door een tackle van achteren. Meier draait met de bal, schiet en ... Lepp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kidurad Kalad - Kookar 0:8

87e minuut.
Vaga passt de bal met de wreef. Paat bereikt de bal nog maar net als eerste. Paat passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Meier de bal. Meier schiet op doel. De bal raakt de paal. Lepp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kidurad Kalad 63%, Kookar 37%.
Kidurad Kalad - Kookar 0:8