Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hilfiger JP Muhvid
Tuleb veel! Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 18.8
very good Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Päärson heeft problemen om de bal te vangen. Kõll bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõll passt de bal met de wreef. Igonen is nu in balbezit. Igonen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruutsoo heeft problemen om de bal te vangen. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo schiet op doel. Ojamets werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - JP Muhvid 1:0

7e minuut.
Daar is Hammas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Päärson bereikt de bal nog maar net als eerste. Päärson passt de bal zonder na te denken. Vizcarrondo heeft problemen om de bal te vangen. Vizcarrondo draait met de bal, schiet en ... Paal!

10e minuut.
Paulson geeft een lange en hoge pass. Veermaa kopt de bal weg. Ruutsoo probeert de bal met de borst te controleren. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - JP Muhvid 2:0

14e minuut.
Kropop verovert de bal door een tackle van achteren. Kropop heeft problemen om de bal te vangen. Kropop probeert naar een medespeler te passen. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Igonen is nu in balbezit. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo haalt uit met een fantastische trap. Ojamets werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - JP Muhvid 3:0

23e minuut.
Mäesepp is nu in balbezit. Vääri onderschept slim de pass. Vääri passt de bal in één keer door. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Veermaa geeft een lange en hoge pass. Päärson geeft de bal voor. Igonen rent richting de bal. Igonen probeert naar een medespeler te passen. Vizcarrondo is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Eesik rent richting de bal. Kropop onderschept slim de pass. Kropop passt de bal in één keer door. Igonen is nu in balbezit. Igonen haalt uit met een fantastische trap. Ojamets kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - JP Muhvid 4:0

33e minuut.
Kropop met een snelle inworp. Päärson probeert naar een medespeler te passen. Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop geeft de bal voor. Vizcarrondo krijgt zijn hoofd ertegen. Ojamets verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Vill geeft een lange en hoge pass. Paluoja controleert de bal met de borst. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo haalt uit met een fantastische trap. Ojamets maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Paulson geeft een lange en hoge pass. Tuvikene is nu in balbezit. Tuvikene passt de bal zonder na te denken. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Vääri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vääri passt de bal zonder na te denken. Tuvikene geeft een hoge lob. Igonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Igonen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Päärson geeft een lange en hoge pass. Igonen probeert de bal met de borst te controleren. Igonen speelt de bal door. Klungelig pakt Vizcarrondo de bal. Vizcarrondo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vääri met de inworp. Tuvikene speelt de bal door. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hilfiger 25%, JP Muhvid 75%.
Hilfiger - JP Muhvid 4:0

53e minuut.
Kõll heeft problemen om de bal te vangen. Päärson geeft de bal voor. Vizcarrondo speelt de bal door. Klungelig pakt Tuvikene de bal. Tuvikene geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kropop rent richting de bal. Kropop probeert naar een medespeler te passen. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo schiet op doel. Ojamets maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - JP Muhvid 5:0

59e minuut.
Veermaa is nu in balbezit. Veermaa geeft de bal voor. Vizcarrondo is nu in balbezit. Igonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Igonen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vill geeft een lange en hoge pass. Ruutsoo rent richting de bal. Igonen onderschept slim de pass. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Vääri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kepp. Vääri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paulson met een snel genomen vrije trap. Igonen maakt een snoekduik en kopt de bal. Ojamets werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - JP Muhvid 6:0

71e minuut.
Vizcarrondo verovert de bal door een tackle van achteren. Vizcarrondo met een sublieme pass. Kropop probeert naar een medespeler te passen. Igonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Igonen draait met de bal, schiet en ... Ojamets probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Veermaa is nu in balbezit. Viik verovert de bal door een tackle van achteren. Viik met een sublieme pass. Tuvikene rent richting de bal. Tuvikene geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Veermaa geeft de bal voor. Kropop is nu in balbezit. Kropop geeft een lange en hoge pass. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ojamets maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Kepp passt de bal in één keer door. Voiman rent richting de bal. Kropop geeft een hoge lob. Igonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Igonen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Eesik heeft problemen om de bal te vangen. Kropop is nu in balbezit. Kropop geeft een hoge lob. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - JP Muhvid 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hilfiger 35%, JP Muhvid 65%.
Hilfiger - JP Muhvid 7:0