Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saue Rovers JK Võitmatud Vallutajad
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Pert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pert passt de bal met de wreef. Täht rent richting de bal. Täht draait met de bal, schiet en ... Puna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - Võitmatud Vallutajad 0:1

10e minuut.
Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Norenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Norenberg passt de bal in één keer door. Priivits is nu in balbezit. Priivits haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saue Rovers JK - Võitmatud Vallutajad 1:1

31e minuut.
Norenberg is nu in balbezit. Kapp rent richting de bal. Kapp passt de bal met de wreef. Täht bereikt de bal nog maar net als eerste. Täht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - Võitmatud Vallutajad 1:2

45e minuut.
Pullmann schiet op doel. Hurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Killak onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Killak zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saue Rovers JK 45%, Võitmatud Vallutajad 55%.
Saue Rovers JK - Võitmatud Vallutajad 1:2

82e minuut.
Pullmann met een sublieme pass. Pert rent richting de bal. Norenberg probeert naar een medespeler te passen. Priivits is nu in balbezit. Priivits draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hurt verovert de bal door een tackle van achteren. Hurt geeft de bal voor. Tühis rent richting de bal. Täht bereikt de bal nog maar net als eerste. Täht schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - Võitmatud Vallutajad 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saue Rovers JK 47%, Võitmatud Vallutajad 53%.
Saue Rovers JK - Võitmatud Vallutajad 1:3