Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ühendatud Rüütlid Dark Town
Normal Tactiek 451
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Jürgenson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loots is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kuldver ... Strafschop! Loots raakt geblesseerd tijdens het duel. Sork neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Aigru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lunt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ühendatud Rüütlid 49%, Dark Town 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ühendatud Rüütlid - Dark Town 0:0

51e minuut.
Roose is nu in balbezit. Rosin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Truupõld. Truupõld krijgt een gele kaart. Rosin raakt geblesseerd tijdens het duel. Pehka met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Jõudu kopt de bal weg. Lunt is nu in balbezit. Eller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lunt roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lunt kan niet meer verder spelen. Viilukas komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Jõudu geeft de bal voor. Viilukas is nu in balbezit. Pung rent richting de bal. Pung geeft een lange en hoge pass. Pehka kopt de bal weg. Einar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Varrik speelt de bal door. Truupõld rent richting de bal. Rosin verovert de bal door een tackle van achteren. Rosin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pung de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ühendatud Rüütlid - Dark Town 1:0

82e minuut.
Pehka rent richting de bal. Lõokene verovert de bal door een tackle van achteren. Lõokene speelt de bal door. Sork is nu in balbezit. Sork draait met de bal, schiet en ... Klaasen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ühendatud Rüütlid 42%, Dark Town 58%.
Ühendatud Rüütlid - Dark Town 1:0