Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vanad Mälestused fc puhkekodu
ehk veab madalam Tactiek minu
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 16.9
redelijk Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
zwak Verdedigen slecht


10e minuut.
Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaarpu onderschept slim de pass. Vaarpu met een sublieme pass. Paddi is nu in balbezit. Paddi schiet op doel. Frongia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Echevarria geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Metsallik met een snelle inworp. Paddi probeert de bal met de borst te controleren. Paddi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Metsallik speelt de bal door. Vaarpu speelt de bal door. Paddi rent richting de bal. Saravik rent richting de bal. Saravik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mathiesen verovert de bal door een tackle van achteren. Barreiro rent richting de bal. Barreiro geeft de bal voor. Matiko rent richting de bal. Matiko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vaarpu passt de bal in één keer door. Metsallik is nu in balbezit. Metsallik geeft een hoge lob. Saravik rent richting de bal. Saravik draait met de bal, schiet en ... Frongia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsallik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass verovert de bal door een tackle van achteren. Paddi onderschept slim de pass. Paddi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Frongia met een harde bal richting middenveld. Saravik kopt de bal weg. Daar is Vass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paddi onderschept slim de pass. Paddi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Barreiro heeft problemen om de bal te vangen. Becchero rent richting de bal. Paddi onderschept slim de pass. Saravik rent richting de bal. Saravik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanad Mälestused 29%, fc puhkekodu 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Vanad Mälestused - fc puhkekodu 0:0

48e minuut.
Krooni passt de bal met de wreef. Vaarpu is nu in balbezit. Vaarpu passt de bal met de wreef. Paddi is nu in balbezit. Paddi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frongia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Vaarpu met een sublieme pass. Metsallik is nu in balbezit. Metsallik met een sublieme pass. Paddi is nu in balbezit. Paddi draait met de bal, schiet en ... Frongia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Metsallik de bal onder controle te krijgen. Paddi rent richting de bal. Paddi schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Rannaküla rent richting de bal. Rannaküla geeft een lange en hoge pass. Gruba is nu in balbezit. Metsallik onderschept slim de pass. Metsallik geeft de bal voor. Frongia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Mathiesen verovert de bal door een tackle van achteren. Metsallik is nu in balbezit. Metsallik passt de bal in één keer door. Saravik rent richting de bal. Saravik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vaarpu probeert naar een medespeler te passen. Saravik rent richting de bal. Saravik met een sublieme pass. Paddi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paddi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanad Mälestused 39%, fc puhkekodu 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Vanad Mälestused - fc puhkekodu 0:0