Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saku Sparta FC Tykk
Normal Tactiek Lets Gooo
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 33.8
matig Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Congera rent richting de bal. Congera speelt de bal door. Klungelig pakt Darski de bal. Ficano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ficano passt de bal met de wreef. Noormaa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Darski. Darski krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Järviste geeft een hoge lob. Inworp. Reinsalu met een snelle inworp. Ficano heeft problemen om de bal te vangen. Ficano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Piera is nu in balbezit. Piera speelt de bal door. Panteleev probeert naar een medespeler te passen. Herédi rent richting de bal. Herédi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saku Sparta - FC Tykk 0:1

25e minuut.
Darski is nu in balbezit. Darski geeft de bal voor. Milder kopt de bal weg. Roşoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoga geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Daar is Uustalu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roşoga is nu in balbezit. Roşoga passt de bal in één keer door. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saku Sparta 72%, FC Tykk 28%.
Saku Sparta - FC Tykk 0:1

47e minuut.
Noormaa probeert naar een medespeler te passen. Järviste rent richting de bal. Roşoga begaat een overtreding. Roşoga krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Roşoga rent richting de bal. Roşoga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rajaloo de bal. Herédi rent richting de bal. Herédi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saku Sparta - FC Tykk 0:2

56e minuut.
Panteleev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev speelt de bal door. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi haalt uit met een fantastische trap. Lumiste maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saku Sparta - FC Tykk 0:3

58e minuut.
Piera met een sublieme pass. Darski is nu in balbezit. Taba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Darski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Darski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Roşoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoga passt de bal in één keer door. Piera kan de bal niet met de borst controleren. Piera geeft de bal voor. Ficano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lumiste probeert naar een medespeler te passen. Kiivit kopt de bal weg. Piera speelt de bal door. Ficano rent richting de bal. Ficano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Milder rent richting de bal. Piera verovert de bal door een tackle van achteren. Piera probeert naar een medespeler te passen. Darski is nu in balbezit. Darski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Piera verovert de bal door een tackle van achteren. Piera passt de bal met de wreef. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi schiet op doel. Lumiste werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saku Sparta - FC Tykk 0:4

82e minuut.
Roşoga kopt de bal weg. Piera heeft problemen om de bal te vangen. Herédi rent richting de bal. Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Noormaa is nu in balbezit. Piera onderschept slim de pass. Piera passt de bal met de wreef. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lumiste werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saku Sparta 70%, FC Tykk 30%.
Saku Sparta - FC Tykk 0:4