Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Tartu Pühapäevapallurid
424 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 21
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Kallas is nu in balbezit. Sillapere bereikt de bal nog maar net als eerste. Maripuu verovert de bal door een tackle van achteren. Kallas onderschept slim de pass. Kallas schiet op doel. Varrik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Kallas probeert de bal aan de voet te houden. Maripuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maripuu passt de bal zonder na te denken. Reineller bereikt de bal nog maar net als eerste. Reineller geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Meel-Soone probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sova onderschept slim de pass. Sova passt de bal zonder na te denken. Kõva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõva schiet op doel. Meel-Soone maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Kallas rent richting de bal. Opp verovert de bal door een tackle van achteren. Opp probeert naar een medespeler te passen. Sillapere rent richting de bal. Sillapere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Maripuu geeft een lange en hoge pass. Naan heeft problemen om de bal te vangen. Kõva is nu in balbezit. Kõva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Tartu - Pühapäevapallurid 1:0

18e minuut.
Sõna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillapere rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sõna. Sillapere is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sillapere zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Leo rent richting de bal. Sillapere rent richting de bal. Kallas rent richting de bal. Kallas schiet op doel. Raamat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Tartu - Pühapäevapallurid 1:1

24e minuut.
Sõna met een sublieme pass. Kersna rent richting de bal. Kersna passt de bal zonder na te denken. Kallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Maripuu verovert de bal door een tackle van achteren. Leo onderschept slim de pass. Kallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallas haalt uit met een fantastische trap. Varrik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Tartu 49%, Pühapäevapallurid 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Tartu - Pühapäevapallurid 1:1

51e minuut.
Sergo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergo passt de bal met de wreef. Raamat is nu in balbezit. Kallas rent richting de bal. Kallas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sillapere verovert de bal door een tackle van achteren. Sillapere speelt de bal door. Eskusson heeft problemen om de bal te vangen. Kallas rent richting de bal. Kallas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kersna speelt de bal door. Sillapere rent richting de bal. Kallas is nu in balbezit. Sillapere bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillapere haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Meel-Soone met een harde bal richting middenveld. Sillapere rent richting de bal. Sillapere speelt de bal door. Sergo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergo geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Varrik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Varrik speelt de bal door. Kersna kopt de bal weg. Eskusson heeft problemen om de bal te vangen. Kallas rent richting de bal. Kallas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sova rent richting de bal. Sova passt de bal zonder na te denken. Naan is nu in balbezit. Kõva verovert de bal door een tackle van achteren. Kõva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Tartu 48%, Pühapäevapallurid 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Tartu - Pühapäevapallurid 1:1