Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rahulikud Härrasmehed fc stamland
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Tammpere verovert de bal door een tackle van achteren. Senk rent richting de bal. Tammpere onderschept slim de pass. Reinumäe is nu in balbezit. Reinumäe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kabel rent richting de bal. Tammpere onderschept slim de pass. Tiidemann verovert de bal door een tackle van achteren. Tiidemann geeft een lange en hoge pass. Mollin kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Senk kopt de bal weg. Tammpere kan de bal niet met de borst controleren. Tiidemann verovert de bal door een tackle van achteren. Jõe rent richting de bal. Jõe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

8e minuut.
Laasner rent richting de bal. Laasner geeft een lange en hoge pass. Timmermann rent richting de bal. Jõe onderschept slim de pass. Jõe met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahulikud Härrasmehed - fc stamland 1:0

14e minuut.
Reinumäe verovert de bal door een tackle van achteren. Reinumäe met een sublieme pass. Kitsik rent richting de bal. Kitsik schiet op doel. Maurits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rahulikud Härrasmehed - fc stamland 1:1

31e minuut.
Naal speelt de bal door. Senk rent richting de bal. Senk passt de bal in één keer door. Kitsik rent richting de bal. Kitsik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahulikud Härrasmehed - fc stamland 1:2

32e minuut.
Kaal rent richting de bal. Kaal geeft een lange en hoge pass. Timmermann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kitsik rent richting de bal. Kitsik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahulikud Härrasmehed - fc stamland 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rahulikud Härrasmehed 66%, fc stamland 34%.
Rahulikud Härrasmehed - fc stamland 1:3

62e minuut.
Reinumäe geeft een hoge lob. Kaal probeert de bal aan de voet te houden. Kitsik rent richting de bal. Kitsik schiet op doel. Maurits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahulikud Härrasmehed - fc stamland 1:4

80e minuut.
Tallinn is nu in balbezit. Jõe is nu in balbezit. Tallinn bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõe verovert de bal door een tackle van achteren. Jõe haalt uit met een fantastische trap. Pullmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Kaal geeft een lange en hoge pass. Timmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Naal begaat een overtreding. Timmermann roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Timmermann kan niet meer verder spelen. Sehver komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rahulikud Härrasmehed 46%, fc stamland 54%.
Rahulikud Härrasmehed - fc stamland 1:4