Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tykk fc puhkekodu
Lets Gooo Tactiek minu
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.3 gemiddelde waardering 17.5
redelijk Schieten matig
redelijk Passen hopeloos
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Roşoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoga probeert naar een medespeler te passen. Panteleev rent richting de bal. Panteleev geeft een hoge lob. Darski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Griffon kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Leet de bal onder controle te krijgen. Matiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiko draait met de bal, schiet en ... Ruben werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - fc puhkekodu 0:1

11e minuut.
Herédi geeft de bal voor. Frongia probeert wanhopig de bal te grijpen. Echevarria controleert de bal met de borst. Darski is nu in balbezit. Darski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Echevarria de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Roşoga is nu in balbezit. Barreiro is nu in balbezit. Barreiro passt de bal in één keer door. Herédi rent richting de bal. Herédi schiet op doel. Frongia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

16e minuut.
Vass verovert de bal door een tackle van achteren. Vass met een sublieme pass. Matiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiko draait met de bal, schiet en ... Leet probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Barreiro heeft problemen om de bal te vangen. Piera is nu in balbezit. Piera passt de bal met de wreef. Darski heeft problemen om de bal te vangen. Darski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Saaristo probeert naar een medespeler te passen. Herédi is nu in balbezit. Herédi passt de bal met de wreef. Darski is nu in balbezit. Darski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tykk - fc puhkekodu 1:1

25e minuut.
Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piera geeft de bal voor. Herédi rent richting de bal. Herédi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Panteleev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev geeft de bal voor. Darski heeft problemen om de bal te vangen. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - fc puhkekodu 2:1

45e minuut.
Herédi passt de bal met de wreef. Darski is nu in balbezit. Becchero rent richting de bal. Darski verovert de bal door een tackle van achteren. Darski schiet op doel. Frongia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tykk 35%, fc puhkekodu 65%.
FC Tykk - fc puhkekodu 2:1

53e minuut.
Darski onderschept slim de pass. Darski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skoraszewski de bal. Herédi rent richting de bal. Herédi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Roşoga onderschept slim de pass. Vass onderschept slim de pass. Vass geeft een hoge lob. Matiko rent richting de bal. Matiko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Panteleev met de inworp. Herédi speelt de bal door. Daar is Piera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piera haalt uit met een fantastische trap. Echevarria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frongia bokst de bal weg. Daar is Barreiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darski rent richting de bal. Darski haalt uit met een fantastische trap. Frongia bokst de bal weg.

75e minuut.
Panteleev is nu in balbezit. Panteleev passt de bal met de wreef. Herédi is nu in balbezit. Herédi haalt uit met een fantastische trap. Frongia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - fc puhkekodu 3:1

75e minuut.
Matiko is nu in balbezit. Darski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Griffon. Griffon krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Kiivit is nu in balbezit. Kiivit geeft een hoge lob. Matiko rent richting de bal. Matiko draait met de bal, schiet en ... Ruben werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - fc puhkekodu 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tykk 30%, fc puhkekodu 70%.
FC Tykk - fc puhkekodu 3:2