Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vanad Mälestused FC Tykk
ehk veab madalam Tactiek Lets Gooo
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 34
redelijk Schieten matig
matig Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


6e minuut.
Inworp. Kõbin met de inworp. Darski is nu in balbezit. Darski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Panteleev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev geeft een lange en hoge pass. Kõbin heeft problemen om de bal te vangen. Darski rent richting de bal. Darski draait met de bal, schiet en ... Raudnagel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Herédi speelt de bal door. Darski rent richting de bal. Joonits legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Darski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piera neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC Tykk 0:1

39e minuut.
Mathiesen rent richting de bal. Mathiesen geeft een hoge lob. Leet probeert de bal met de borst te controleren. Paddi rent richting de bal. Paddi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanad Mälestused 62%, FC Tykk 38%.
FC Vanad Mälestused - FC Tykk 0:1

50e minuut.
Herédi rent richting de bal. Panteleev rent richting de bal. Panteleev probeert naar een medespeler te passen. Darski is nu in balbezit. Darski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC Tykk 0:2

56e minuut.
Rannaküla is nu in balbezit. Panteleev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rannaküla raakt geblesseerd tijdens het duel. Rannaküla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paddi kopt de bal weg. Kõiv is nu in balbezit. Kõiv draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ruben trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Metsallik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paddi is nu in balbezit. Paddi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Süvari geeft een lange en hoge pass. Metsallik kopt de bal weg. Klungelig pakt Kõiv de bal. Paddi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paddi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Piera passt de bal in één keer door. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Süvari. Herédi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roşoga wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Leet onderschept slim de pass. Leet geeft een hoge lob. Herédi kopt de bal weg. Panteleev rent richting de bal. Panteleev geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanad Mälestused 65%, FC Tykk 35%.
FC Vanad Mälestused - FC Tykk 0:2