Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kivid fc stamland
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Sehver bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilde onderschept slim de pass. Vilde speelt de bal door. Tamberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivid - fc stamland 1:0

36e minuut.
Kõrver bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõrver passt de bal zonder na te denken. Reinumäe is nu in balbezit. Reinumäe draait met de bal, schiet en ... Kitsik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Reinumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinumäe passt de bal met de wreef. Kitsik is nu in balbezit. Kitsik schiet op doel. Laanemäe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kivid - fc stamland 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kivid 53%, fc stamland 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kivid - fc stamland 1:1

48e minuut.
Vanamurd speelt de bal door. Mollin is nu in balbezit. Tamberg onderschept slim de pass. Vilde is nu in balbezit. Vilde draait met de bal, schiet en ... Pullmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Vanamurd onderschept slim de pass. Vanamurd geeft een hoge lob. Tallinn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilde onderschept slim de pass. Vilde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Järve rent richting de bal. Kõrver rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Järve. Järve krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Mollin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lest met de inworp. Vilde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilde draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kivid 37%, fc stamland 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kivid - fc stamland 1:1