Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tykk MTÜ Kalad
Lets Gooo Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
34.8 gemiddelde waardering 16.4
redelijk Schieten waardeloos
redelijk Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Daar is Herédi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piera speelt de bal door. Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski draait met de bal, schiet en ... Made werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Piera bereikt de bal nog maar net als eerste. Piera met een sublieme pass. Darski is nu in balbezit. Herédi rent richting de bal. Herédi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - MTÜ Kalad 1:0

11e minuut.
Piera met een sublieme pass. Darski is nu in balbezit. Toom is nu in balbezit. Darski onderschept slim de pass. Darski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Margus kopt de bal weg. Roşoga probeert de bal aan de voet te houden. Piera met een sublieme pass. Darski is nu in balbezit. Darski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Käpa kopt de bal weg. Leet geeft een hoge lob. Darski rent richting de bal. Darski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - MTÜ Kalad 2:0

24e minuut.
Roht met een snelle inworp. Ihermann rent richting de bal. Ihermann met een sublieme pass. Nõu rent richting de bal. Nõu draait met de bal, schiet en ... Ruben verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Made met een harde bal richting middenveld. Roşoga kopt de bal weg. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi haalt uit met een fantastische trap. Made verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Raidam kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Reinsalu de bal onder controle te krijgen. Congera is nu in balbezit. Congera haalt uit met een fantastische trap. Made maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - MTÜ Kalad 3:0

30e minuut.
Congera onderschept slim de pass. Congera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Untera de bal. Darski rent richting de bal. Darski schiet op doel. Made bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - MTÜ Kalad 4:0

32e minuut.
Piera probeert naar een medespeler te passen. Darski heeft problemen om de bal te vangen. Darski passt de bal in één keer door. Herédi is nu in balbezit. Herédi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Darski is nu in balbezit. Darski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Margus de bal. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - MTÜ Kalad 5:0

38e minuut.
Nõu is nu in balbezit. Roşoga rent richting de bal. Nõu maakt een afschuwelijke overtreding. Nõu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ficano met een snelle inworp. Reinsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficano rent richting de bal. Ficano geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Made maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Untera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ficano neemt de hoekschop. Kess met een sublieme pass. Margus heeft problemen om de bal te vangen. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - MTÜ Kalad 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tykk 25%, MTÜ Kalad 75%.
FC Tykk - MTÜ Kalad 6:0

58e minuut.
Congera verovert de bal door een tackle van achteren. Congera passt de bal met de wreef. Piera probeert naar een medespeler te passen. Untera is nu in balbezit. Herédi verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - MTÜ Kalad 7:0

63e minuut.
Klungelig pakt Panteleev de bal. Panteleev passt de bal in één keer door. Herédi rent richting de bal. Herédi haalt uit met een fantastische trap. Made probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - MTÜ Kalad 8:0

67e minuut.
Herédi is nu in balbezit. Herédi speelt de bal door. Roşoga met een sublieme pass. Darski heeft problemen om de bal te vangen. Darski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kiivit verovert de bal door een tackle van achteren. Kiivit geeft een lange en hoge pass. Congera bereikt de bal nog maar net als eerste. Congera geeft een hoge lob. Herédi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Roşoga de bal. Congera rent richting de bal. Congera met een sublieme pass. Ficano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficano geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Roşoga passt de bal zonder na te denken. Congera rent richting de bal. Congera passt de bal in één keer door. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - MTÜ Kalad 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tykk 33%, MTÜ Kalad 67%.
FC Tykk - MTÜ Kalad 9:0