Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saku Sparta FC Kivid
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Lest is nu in balbezit. Lest speelt de bal door. Tamberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamberg haalt uit met een fantastische trap. Lumiste werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saku Sparta - FC Kivid 0:1

14e minuut.
Laine is nu in balbezit. Järviste onderschept slim de pass. Maasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Maasepp draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Välman de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saku Sparta - FC Kivid 1:1

23e minuut.
Mägimets rent richting de bal. Mägimets geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kross met een snelle inworp. Mägimets onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vilde geeft de bal voor. Lest is nu in balbezit. Lest passt de bal in één keer door. Tamberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Rajaloo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saku Sparta - FC Kivid 1:2

30e minuut.
Noormaa heeft problemen om de bal te vangen. Tamberg is nu in balbezit. Vilde is nu in balbezit. Vilde haalt uit met een fantastische trap. Taba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Maasepp kopt de bal weg. Vanamurd rent richting de bal. Vanamurd speelt de bal door. Tamberg rent richting de bal. Tamberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lumiste trapt de bal weg. Järviste probeert naar een medespeler te passen. Välman is nu in balbezit. Maasepp verovert de bal door een tackle van achteren. Maasepp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saku Sparta 50%, FC Kivid 50%.
Saku Sparta - FC Kivid 1:2

64e minuut.
Kross onderschept slim de pass. Kross geeft de bal voor. Maasepp is nu in balbezit. Maasepp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saku Sparta - FC Kivid 2:2

69e minuut.
Mägimets geeft de bal voor. Milder geeft een hoge lob. Pedassaar kopt de bal weg. Vilde probeert de bal met de borst te controleren. Vilde schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Saku Sparta - FC Kivid 2:3

82e minuut.
Vanamurd kopt de bal weg. Noormaa rent richting de bal. Noormaa speelt de bal door. Lest rent richting de bal. Lest geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saku Sparta 58%, FC Kivid 42%.
Saku Sparta - FC Kivid 2:3