Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rahulikud Härrasmehed AC Tartu
Normal Tactiek 424
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Sova verovert de bal door een tackle van achteren. Sova probeert naar een medespeler te passen. Naal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõva onderschept slim de pass. Kõva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Laasner heeft problemen om de bal te vangen. Maurits probeert naar een medespeler te passen. Kersna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kersna schiet op doel. Na een snelle pass probeert Raamat de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Varrik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Tiidemann rent richting de bal. Kabel bereikt de bal nog maar net als eerste. Maripuu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kabel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kabel kan niet meer verder spelen. Kanepi komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Reineller met een snelle inworp. Sova heeft problemen om de bal te vangen. Sova probeert naar een medespeler te passen. Maripuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maripuu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rahulikud Härrasmehed 61%, AC Tartu 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rahulikud Härrasmehed - AC Tartu 0:0

52e minuut.
Paju geeft een hoge lob. Tõmisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tõmisson met een sublieme pass. Sova rent richting de bal. Sova draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rahulikud Härrasmehed - AC Tartu 0:1

58e minuut.
Tiidemann probeert naar een medespeler te passen. Tunnel is nu in balbezit. Tõmisson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tõmisson krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Jõe geeft de bal voor. Zelinski is nu in balbezit. Zelinski haalt uit met een fantastische trap. Eskusson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Varrik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rahulikud Härrasmehed - AC Tartu 1:1

90e minuut.
Reineller bereikt de bal nog maar net als eerste. Reineller passt de bal in één keer door. Tiidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sova verovert de bal door een tackle van achteren. Sova schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahulikud Härrasmehed - AC Tartu 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rahulikud Härrasmehed 46%, AC Tartu 54%.
Rahulikud Härrasmehed - AC Tartu 1:2