Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lawa Mystique
TULD Tactiek Koit feat. Uno
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
46.5 gemiddelde waardering 37.1
good Schieten good
solid Passen weak
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Tina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alandi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kahro. Kahro krijgt een gele kaart. Alandi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hansulo komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mäger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hansulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansulo speelt de bal door. Daar is Eensoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eensoo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tartu speelt de bal door. Mäger kopt de bal weg. Tina is nu in balbezit. Tina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Mystique 1:0

14e minuut.
Mäger kopt de bal weg. Hansulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansulo geeft een lange en hoge pass. Tina maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Mystique 2:0

17e minuut.
Veismann speelt de bal door. Hansulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lippus krijgt een gele kaart. Hansulo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hansulo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tina is nu in balbezit. Tina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Majadi met een harde bal richting middenveld. Hansulo rent richting de bal. Hansulo geeft een hoge lob. Seller krijgt zijn hoofd ertegen. Ottmaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Vesilaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesilaid geeft een lange en hoge pass. Mäger heeft problemen om de bal te vangen. Hrudka is nu in balbezit. Hrudka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hansulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansulo passt de bal met de wreef. Eensoo rent richting de bal. Eensoo haalt uit met een fantastische trap. Paap probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Panko geeft een hoge lob. Kahro geeft een hoge lob. Hrudka kopt de bal weg. Klungelig pakt Carmignani de bal. Carmignani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Röhrig maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Mystique 2:1

35e minuut.
Vesilaid rent richting de bal. Veismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesilaid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vesilaid krijgt een gele kaart. Veismann wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

38e minuut.
Klungelig pakt Alandi de bal. Kahro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahro geeft de bal voor. Röhrig rent richting de bal. Röhrig haalt uit met een fantastische trap. Tartu bokst de bal weg. Hrudka rent richting de bal. Hrudka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lawa - Mystique 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lawa 38%, Mystique 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lawa - Mystique 2:2

47e minuut.
Hansulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansulo heeft problemen om de bal te vangen. Hansulo passt de bal met de wreef. Seller is nu in balbezit. Seller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Ottmaa trapt de bal weg van het doel. Lippus kopt de bal weg. Daar is Paap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seller bereikt de bal nog maar net als eerste. Seller draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Vesilaid verovert de bal door een tackle van achteren. Vesilaid geeft een hoge lob. Hrudka rent richting de bal. Hrudka draait met de bal, schiet en ... Tartu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Mystique 2:3

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kääramees stond buitenspel. Majadi neemt vlug de vrije trap. Vesilaid heeft problemen om de bal te vangen. Hrudka is nu in balbezit. Hrudka schiet op doel. Tartu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Tartu met een sublieme pass. Kahro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahro passt de bal in één keer door. Hrudka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrudka haalt uit met een fantastische trap. Tartu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Hansulo kopt de bal weg. Seller bereikt de bal nog maar net als eerste. Raha bereikt de bal nog maar net als eerste. Tina onderschept slim de pass. Tina draait met de bal, schiet en ... Ottmaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lawa - Mystique 3:3

67e minuut.
Mäger bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäger met een sublieme pass. Tina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tina haalt uit met een fantastische trap. Ottmaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Mystique 4:3

69e minuut.
Kääramees is nu in balbezit. Kääramees met een sublieme pass. Tina rent richting de bal. Tina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Mystique 5:3

72e minuut.
Veismann kan de bal niet met de borst controleren. Veismann passt de bal in één keer door. Hrudka rent richting de bal. Hrudka schiet op doel. Tartu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kahro is nu in balbezit. Vesilaid verovert de bal door een tackle van achteren. Vesilaid geeft een hoge lob. Tina is nu in balbezit. Tina haalt uit met een fantastische trap. Ottmaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Eensoo controleert de bal met de borst. Seller rent richting de bal. Kahro verovert de bal door een tackle van achteren. Tina verovert de bal door een tackle van achteren. Tina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Majadi geeft de bal voor. Röhrig is nu in balbezit. Klungelig pakt Röhrig de bal. Röhrig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Mystique 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lawa 39%, Mystique 61%.
FC Lawa - Mystique 5:4