Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TALLINNA LEVADIA Jumalikud Deemonid
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Kahu passt de bal zonder na te denken. Maurer is nu in balbezit. Nõelsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurer verovert de bal door een tackle van achteren. Maurer speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Vessik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koolma bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrak rent richting de bal. Arrak haalt uit met een fantastische trap. Aigro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - Jumalikud Deemonid 1:0

19e minuut.
Hallap heeft problemen om de bal te vangen. Pesur rent richting de bal. Hallap is nu in balbezit. Pesur verovert de bal door een tackle van achteren. Pesur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mannermaa speelt de bal door. Maurer rent richting de bal. Maurer passt de bal met de wreef. Arrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hallap geeft een lange en hoge pass. Arrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrak passt de bal met de wreef. Koolma is nu in balbezit. Koolma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - Jumalikud Deemonid 2:0

40e minuut.
Pesur probeert de bal met de borst te controleren. Vahmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mannermaa de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALLINNA LEVADIA 56%, Jumalikud Deemonid 44%.
TALLINNA LEVADIA - Jumalikud Deemonid 2:0

52e minuut.
Keres passt de bal zonder na te denken. Koolma bereikt de bal nog maar net als eerste. Koolma probeert naar een medespeler te passen. Arrak is nu in balbezit. Arrak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - Jumalikud Deemonid 3:0

58e minuut.
Mannermaa passt de bal in één keer door. Sokk rent richting de bal. Pihlak maakt een afschuwelijke overtreding. Pihlak krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Mikser rent richting de bal. Pihlak verovert de bal door een tackle van achteren. Pihlak probeert naar een medespeler te passen. Pesur is nu in balbezit. Pesur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Koolma is nu in balbezit. Koolma speelt de bal door. Hansi is nu in balbezit. Arrak verovert de bal door een tackle van achteren. Arrak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sokk rent richting de bal. Sokk passt de bal met de wreef. Vessik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arrak rent richting de bal. Arrak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - Jumalikud Deemonid 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALLINNA LEVADIA 37%, Jumalikud Deemonid 63%.
TALLINNA LEVADIA - Jumalikud Deemonid 4:0