Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MC Mudakoonud Imelised Tuleneelajad
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Vakk met een sublieme pass. Loorits speelt de bal door. Suur bereikt de bal nog maar net als eerste. Leedu is nu in balbezit. Leedu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MC Mudakoonud - Imelised Tuleneelajad 0:1

9e minuut.
Variko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loorits heeft problemen om de bal te vangen. Loorits speelt de bal door. Udde bereikt de bal nog maar net als eerste. Udde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MC Mudakoonud - Imelised Tuleneelajad 1:1

11e minuut.
Kaasik kopt de bal weg. Loorits bereikt de bal nog maar net als eerste. Loorits passt de bal in één keer door. Udde is nu in balbezit. Udde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MC Mudakoonud - Imelised Tuleneelajad 2:1

15e minuut.
Loorits geeft de bal voor. Võigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigas probeert naar een medespeler te passen. Udde rent richting de bal. Udde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kaasik is nu in balbezit. Suur onderschept slim de pass. Suur passt de bal met de wreef. Leedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leedu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Kaasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suur bereikt de bal nog maar net als eerste. Suur passt de bal zonder na te denken. Leedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leedu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MC Mudakoonud - Imelised Tuleneelajad 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MC Mudakoonud 53%, Imelised Tuleneelajad 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MC Mudakoonud - Imelised Tuleneelajad 2:2

57e minuut.
Loorits passt de bal met de wreef. Suur is nu in balbezit. Suur passt de bal in één keer door. Leedu rent richting de bal. Leedu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Variko met een snelle inworp. Keres probeert naar een medespeler te passen. Loorits heeft problemen om de bal te vangen. Loorits geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Keres speelt de bal door. Vakk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakk passt de bal met de wreef. Leedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leedu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Songissepp met een sublieme pass. Jõeveer speelt de bal door. Leedu is nu in balbezit. Suur rent richting de bal. Suur draait met de bal, schiet en ... Koolmeister verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MC Mudakoonud 45%, Imelised Tuleneelajad 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MC Mudakoonud - Imelised Tuleneelajad 2:2