Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tuhlimaa tondid Mystique
uuus Tactiek Koit feat. Uno
54% Balbezit 46%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
23.7 gemiddelde waardering 33.1
matig Schieten redelijk
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Käsper bereikt de bal nog maar net als eerste. Veismann geeft een hoge lob. Kalluste kopt de bal weg. Röhrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Röhrig draait met de bal, schiet en ... Ahman bokst de bal weg.

27e minuut.
Kalluste geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veismann met een snelle inworp. Hrudka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrudka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Mystique 0:1

30e minuut.
Hrudka geeft een lange en hoge pass. Männil is nu in balbezit. Männil passt de bal in één keer door. Röhrig rent richting de bal. Röhrig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Mystique 0:2

37e minuut.
Savisaar passt de bal in één keer door. Meigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Meigas passt de bal met de wreef. Kers is nu in balbezit. Kers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Mystique 1:2

43e minuut.
Voiman verovert de bal door een tackle van achteren. Voiman geeft een hoge lob. Röhrig kopt de bal weg. Männil bereikt de bal nog maar net als eerste. Männil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tuhlimaa tondid 62%, Mystique 38%.
tuhlimaa tondid - Mystique 1:2

47e minuut.
Klungelig pakt Riibak de bal. Raha bereikt de bal nog maar net als eerste. Riibak maakt een afschuwelijke overtreding. Riibak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

47e minuut.
Raha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Veismann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kalluste rent richting de bal. Kalluste geeft een lange en hoge pass. Hrudka geeft de bal voor. Männil springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Mystique 1:3

49e minuut.
Täht geeft een lange en hoge pass. Veismann kopt de bal weg. Käsper kan de bal niet met de borst controleren. Röhrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Röhrig haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Daar is Käsper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voiman rent richting de bal. Käsper tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Käsper krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Inworp. Kalluste zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrudka rent richting de bal. Hrudka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Röhrig bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Mystique 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tuhlimaa tondid 62%, Mystique 38%.
tuhlimaa tondid - Mystique 1:4