Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kuldne FC Lawa
Normal Tactiek TULD
49% Balbezit 51%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 28.3
weak Schieten adequate
hopeless Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Kääramees passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tarvast de bal. Tarvast geeft een hoge lob. Seller is nu in balbezit. Seller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kentvonen geeft een lange en hoge pass. Orgussaar rent richting de bal. Kääramees schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kääramees krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Klungelig pakt Leibur de bal. Orgussaar onderschept slim de pass. Orgussaar speelt de bal door. Reineller is nu in balbezit. Reineller haalt uit met een fantastische trap. Vesilaid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuldne - FC Lawa 1:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uissepp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mäger geeft een lange en hoge pass. Seller rent richting de bal. Seller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kuldne - FC Lawa 1:1

14e minuut.
Viimne rent richting de bal. Mäger onderschept slim de pass. Mäger geeft een lange en hoge pass. Seller is nu in balbezit. Seller draait met de bal, schiet en ... Prääts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Viimne bereikt de bal nog maar net als eerste. Viimne geeft de bal voor. Kentvonen probeert naar een medespeler te passen. Leibur bereikt de bal nog maar net als eerste. Leibur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Viimne is nu in balbezit. Kentvonen verovert de bal door een tackle van achteren. Kentvonen speelt de bal door. Leibur bereikt de bal nog maar net als eerste. Leibur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prääts trapt de bal weg. Pärtlioja heeft problemen om de bal te vangen. Uissepp rent richting de bal. Uissepp geeft de bal voor. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Leibur de bal onder controle te krijgen. Samma rent richting de bal. Leibur onderschept slim de pass. Leibur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuldne - FC Lawa 1:2

31e minuut.
Mäger onderschept slim de pass. Mäger probeert naar een medespeler te passen. Uissepp probeert naar een medespeler te passen. Daar is Seller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuldne - FC Lawa 1:3

35e minuut.
Viimne verovert de bal door een tackle van achteren. Viimne passt de bal met de wreef. Tarvast rent richting de bal. Mäger rent richting de bal. Mäger geeft een lange en hoge pass. Prääts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leibur bereikt de bal nog maar net als eerste. Leibur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuldne - FC Lawa 1:4

40e minuut.
Leisman onderschept slim de pass. Protsin is nu in balbezit. Reineller rent richting de bal. Protsin rent richting de bal. Protsin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Vesilaid niet meer kan verder spelen. Tartu komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Pärtlioja rent richting de bal. Uissepp verovert de bal door een tackle van achteren. Viimne rent richting de bal. Uissepp onderschept slim de pass. Uissepp probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuldne 75%, FC Lawa 25%.
FC Kuldne - FC Lawa 1:4

49e minuut.
Kääramees met een snelle inworp. Kentvonen rent richting de bal. Kentvonen passt de bal met de wreef. Seller rent richting de bal. Seller draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Orgussaar probeert de bal aan de voet te houden. Kääramees rent richting de bal. Kääramees passt de bal zonder na te denken. Leibur bereikt de bal nog maar net als eerste. Leibur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Tarvast verovert de bal door een tackle van achteren. Mäger is nu in balbezit. Mäger geeft een lange en hoge pass. Leibur probeert de bal met de borst te controleren. Leibur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Protsin probeert naar een medespeler te passen. Reineller rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leisman. Leisman krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ollik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kentvonen is nu in balbezit. Kentvonen geeft een lange en hoge pass. Seller bereikt de bal nog maar net als eerste. Seller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Alandi passt de bal in één keer door. Seller bereikt de bal nog maar net als eerste. Seller passt de bal met de wreef. Leibur rent richting de bal. Leibur schiet op doel. Prääts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuldne - FC Lawa 1:5

78e minuut.
Prääts met een sublieme pass. Protsin heeft problemen om de bal te vangen. Kentvonen probeert naar een medespeler te passen. Leibur bereikt de bal nog maar net als eerste. Leibur haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Mäger onderschept slim de pass. Uissepp probeert naar een medespeler te passen. Seller rent richting de bal. Seller draait met de bal, schiet en ... Prääts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuldne - FC Lawa 1:6

84e minuut.
Leibur is nu in balbezit. Leibur passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Uissepp de bal onder controle te krijgen. Seller rent richting de bal. Seller draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Samma de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuldne - FC Lawa 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuldne 80%, FC Lawa 20%.
FC Kuldne - FC Lawa 1:7