Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hullud Leopardid Jumalikud Deemonid
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Pihlak passt de bal met de wreef. Daar is Pesur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juur is nu in balbezit. Pesur rent richting de bal. Pesur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Männil speelt de bal door. Pihlak is nu in balbezit. Pihlak speelt de bal door. Pesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kahu rent richting de bal. Kahu speelt de bal door. Vunk rent richting de bal. Pihlak verovert de bal door een tackle van achteren. Pihlak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pihlak speelt de bal door. Vessik is nu in balbezit. Vessik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pihlak de bal. Pihlak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullud Leopardid 48%, Jumalikud Deemonid 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hullud Leopardid - Jumalikud Deemonid 0:0

55e minuut.
Klungelig pakt Villem de bal. Stüff is nu in balbezit. Stüff probeert naar een medespeler te passen. Janson is nu in balbezit. Janson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pent bereikt de bal nog maar net als eerste. Pent speelt de bal door. Janson bereikt de bal nog maar net als eerste. Janson schiet op doel. Aigro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pent bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõelsepp verovert de bal door een tackle van achteren. Vunk rent richting de bal. Nõelsepp verovert de bal door een tackle van achteren. Nõelsepp geeft de bal voor. Kuldver verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Juur kopt de bal weg. Vessik rent richting de bal. Juurika bereikt de bal nog maar net als eerste. Vessik onderschept slim de pass. Vessik speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullud Leopardid 58%, Jumalikud Deemonid 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hullud Leopardid - Jumalikud Deemonid 0:0