Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jumalikud Deemonid Kindlad Võlurid
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Truus is nu in balbezit. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak speelt de bal door. Pesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Vessik kopt de bal weg. Inworp. Känd met de inworp. Tooming rent richting de bal. Tooming draait met de bal, schiet en ... Aigro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Stüff passt de bal met de wreef. Männil rent richting de bal. Männil geeft een hoge lob. Kahu rent richting de bal. Kahu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Kahu verovert de bal door een tackle van achteren. Kahu met een sublieme pass. Pesur is nu in balbezit. Pesur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jumalikud Deemonid - Kindlad Võlurid 1:0

38e minuut.
Truus rent richting de bal. Truus geeft een hoge lob. Daar is Hansi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesi rent richting de bal. Mesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jumalikud Deemonid 32%, Kindlad Võlurid 68%.
Jumalikud Deemonid - Kindlad Võlurid 1:0

47e minuut.
Mesi draait met de bal, schiet en ... Kerbsepp kopt de bal weg. Kahu probeert de bal aan de voet te houden. Mesi is nu in balbezit. Mesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ojala heeft problemen om de bal te vangen. Männil bereikt de bal nog maar net als eerste. Männil passt de bal zonder na te denken. Pesur is nu in balbezit. Pesur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Vessik verovert de bal door een tackle van achteren. Tooming bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vessik. Tooming is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Truus wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tooming passt de bal in één keer door. Nõelsepp is nu in balbezit. Tiitsmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tiitsmann krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jumalikud Deemonid 29%, Kindlad Võlurid 71%.
Jumalikud Deemonid - Kindlad Võlurid 1:0