Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TALLINNA LEVADIA FC Lawa
Normal Tactiek TULD
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 47.5
average Schieten formidable
poor Passen solid
poor Verdedigen good


4e minuut.
Maurer met een sublieme pass. Arrak is nu in balbezit. Arrak passt de bal met de wreef. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Koolma is nu in balbezit. Panko verovert de bal door een tackle van achteren. Seller speelt de bal door. Klungelig pakt Tina de bal. Tina haalt uit met een fantastische trap. Adams bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:1

7e minuut.
Keres rent richting de bal. Hansulo verovert de bal door een tackle van achteren. Hansulo geeft een lange en hoge pass. Vilgats springt en kopt de bal. Adams werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hallap rent richting de bal. Vilgats verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Adams met een harde bal richting middenveld. Mäger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hansulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansulo geeft een lange en hoge pass. Vilgats maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:2

10e minuut.
Kääramees rent richting de bal. Kääramees probeert naar een medespeler te passen. Tina rent richting de bal. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. Adams bokst de bal weg.

12e minuut.
Alandi verovert de bal door een tackle van achteren. Alandi geeft de bal voor. Tina kopt de bal weg. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Panko met een sublieme pass. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats schiet op doel. Ojamaa probeert de bal aan de voet te houden. Adams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:3

16e minuut.
Mäger met de inworp. Hansulo geeft een hoge lob. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats draait met de bal, schiet en ... Adams maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats passt de bal met de wreef. Tina rent richting de bal. Tina haalt uit met een fantastische trap. Adams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:4

21e minuut.
Mäger is nu in balbezit. Mäger passt de bal in één keer door. Hansulo probeert naar een medespeler te passen. Vilgats rent richting de bal. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. Adams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:5

27e minuut.
Tina kopt de bal weg. Kääramees bereikt de bal nog maar net als eerste. Kääramees passt de bal met de wreef. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats draait met de bal, schiet en ... Adams verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:6

31e minuut.
Hansulo geeft een hoge lob. Sokk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokk passt de bal met de wreef. Seller rent richting de bal. Seller haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:7

32e minuut.
Koolma passt de bal zonder na te denken. Tina probeert de bal aan de voet te houden. Vilgats rent richting de bal. Vilgats heeft problemen om de bal te vangen. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:8

33e minuut.
Hansulo met de inworp. Mäger bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäger met een sublieme pass. Tina is nu in balbezit. Tina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Mikser de bal. Hansulo is nu in balbezit. Hansulo passt de bal zonder na te denken. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:9

35e minuut.
Hansulo rent richting de bal. Hansulo met een sublieme pass. Daar is Vilgats, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. Adams maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:10

38e minuut.
Vahmann geeft de bal voor. Hansulo kopt de bal weg. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:11

39e minuut.
Klungelig pakt Sokk de bal. Tina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tina speelt de bal door. Vilgats rent richting de bal. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. Adams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tina krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:12

41e minuut.
Hansulo geeft een hoge lob. Tina kopt de bal weg. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. Adams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:13

43e minuut.
Koolma kopt de bal weg. Leibur probeert de bal met de borst te controleren. Leibur passt de bal in één keer door. Seller rent richting de bal. Seller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Vilgats onderschept slim de pass. Vilgats probeert naar een medespeler te passen. Tina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALLINNA LEVADIA 86%, FC Lawa 14%.
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:14

46e minuut.
Tina kopt de bal weg. Hansulo probeert de bal met de borst te controleren. Hansulo passt de bal in één keer door. Vilgats rent richting de bal. Vilgats draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Vahmann geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kääramees met de inworp. Seller is nu in balbezit. Seller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tina passt de bal met de wreef. Seller rent richting de bal. Seller passt de bal met de wreef. Vilgats rent richting de bal. Vilgats schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hansulo is nu in balbezit. Hansulo passt de bal zonder na te denken. Tina heeft problemen om de bal te vangen. Tina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:15

61e minuut.
Vahmann rent richting de bal. Kääramees onderschept slim de pass. Kääramees geeft een hoge lob. Tina maakt een snoekduik en kopt de bal. Adams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:16

63e minuut.
Tina is nu in balbezit. Seller is nu in balbezit. Tina rent richting de bal. Tina draait met de bal, schiet en ... Adams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:17

65e minuut.
Maurer is nu in balbezit. Leibur verovert de bal door een tackle van achteren. Leibur geeft een hoge lob. Vilgats rent richting de bal. Vilgats draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:18

72e minuut.
Alandi neemt vlug de vrije trap. Mikser kopt de bal weg. Seller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tina is nu in balbezit. Tina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mäger kopt de bal weg. Hansulo kan de bal niet met de borst controleren. Hansulo met een sublieme pass. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Adams trapt de bal weg van het doel. Leisman kopt de bal weg. Klungelig pakt Vilgats de bal. Vilgats schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:19

77e minuut.
Seller is nu in balbezit. Seller passt de bal met de wreef. Vilgats heeft problemen om de bal te vangen. Vilgats schiet op doel. Adams probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:20

77e minuut.
Koolma rent richting de bal. Koolma passt de bal in één keer door. Ojamaa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tina rent richting de bal. Tina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mäger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hansulo geeft een hoge lob. Vahmann heeft problemen om de bal te vangen. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats draait met de bal, schiet en ... Adams verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:21

82e minuut.
Ojamaa speelt de bal door. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Tina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tina draait met de bal, schiet en ... Adams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:22

83e minuut.
Adams trapt de bal weg van het doel. Panko kan de bal niet met de borst controleren. Panko passt de bal zonder na te denken. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Leibur geeft de bal voor. Klungelig pakt Hallap de bal. Vilgats probeert naar een medespeler te passen. Tina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:23

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tartu met een harde bal richting middenveld. Tina kopt de bal weg. Hansulo kan de bal niet met de borst controleren. Hansulo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Leibur kopt de bal weg. Seller is nu in balbezit. Mannermaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Seller onderschept slim de pass. Seller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:24

90e minuut.
Leibur bereikt de bal nog maar net als eerste. Leibur probeert naar een medespeler te passen. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats schiet op doel. Adams probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALLINNA LEVADIA 74%, FC Lawa 26%.
TALLINNA LEVADIA - FC Lawa 0:25