Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Tulnukad Kindlad Võlurid
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Ojala onderschept slim de pass. Põldots verovert de bal door een tackle van achteren. Põldots passt de bal in één keer door. Soosaar is nu in balbezit. Soosaar draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Kaus is nu in balbezit. Kaus speelt de bal door. Soosaar is nu in balbezit. Soosaar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Reheväli de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kaasik met een harde bal richting middenveld. Laarits kopt de bal weg. Klungelig pakt Aro de bal. Mesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Põldots bereikt de bal nog maar net als eerste. Truus verovert de bal door een tackle van achteren. Truus geeft een lange en hoge pass. Laarits bereikt de bal nog maar net als eerste. Laarits geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Ojala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truus rent richting de bal. Met opzet legt Põldots zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Põldots moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Põldots schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

38e minuut.
Truus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Truus zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Känd rent richting de bal. Känd geeft de bal voor. Laarits rent richting de bal. Laarits haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Laarits is nu in balbezit. Semper onderschept slim de pass. Semper geeft een lange en hoge pass. Soosaar is nu in balbezit. Soosaar haalt uit met een fantastische trap. Langsepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tulnukad 59%, Kindlad Võlurid 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Tulnukad - Kindlad Võlurid 0:0

46e minuut.
Pingin met een snelle inworp. Kaus rent richting de bal. Kaus passt de bal met de wreef. Soosaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Soosaar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Kaasik met een harde bal richting middenveld. Laarits kopt de bal weg. Aro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming onderschept slim de pass. Tooming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tulnukad - Kindlad Võlurid 0:1

70e minuut.
Tooming bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaus verovert de bal door een tackle van achteren. Kaus geeft een hoge lob. Mesi is nu in balbezit. Mesi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tulnukad - Kindlad Võlurid 0:2

77e minuut.
Inworp. Tiitsmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taos bereikt de bal nog maar net als eerste. Taos geeft een lange en hoge pass. Meikas heeft problemen om de bal te vangen. Kaasik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mesi rent richting de bal. Mesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tulnukad - Kindlad Võlurid 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tulnukad 51%, Kindlad Võlurid 49%.
SK Tulnukad - Kindlad Võlurid 0:3