Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sanderland Shamrock United
taktika Tactiek siuh
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 25.6
average Schieten average
adequate Passen adequate
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sundermann passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ovedenie de bal. Janiaczyk geeft een lange en hoge pass. Ilovici rent richting de bal. Ilovici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Janiaczyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sundermann de bal. Sundermann probeert naar een medespeler te passen. Daar is da Gata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Gata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ilovici verovert de bal door een tackle van achteren. Pahk is nu in balbezit. Pahk passt de bal zonder na te denken. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sanderland - Shamrock United 1:0

10e minuut.
Langsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiaczyk is nu in balbezit. Janiaczyk passt de bal in één keer door. da Gata rent richting de bal. da Gata haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Szamotulski kan de bal niet met de borst controleren. Szamotulski geeft de bal voor. Ehatamm heeft problemen om de bal te vangen. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Daar is Kapten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sundermann onderschept slim de pass. Sundermann met een sublieme pass. da Gata rent richting de bal. da Gata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Langsepp is nu in balbezit. Sundermann rent richting de bal. Sundermann passt de bal met de wreef. da Gata rent richting de bal. da Gata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sundermann kopt de bal weg. Veekamm is nu in balbezit. Ovedenie verovert de bal door een tackle van achteren. Ovedenie geeft een lange en hoge pass. Daar is Pahk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sanderland - Shamrock United 2:0

28e minuut.
Välja rent richting de bal. Janiaczyk onderschept slim de pass. Janiaczyk geeft een lange en hoge pass. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Öngo de bal. Ovedenie geeft een lange en hoge pass. Pahk heeft problemen om de bal te vangen. da Gata is nu in balbezit. da Gata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sanderland - Shamrock United 3:0

32e minuut.
Öngo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobo geeft de bal voor. da Gata kopt de bal weg. Ilovici rent richting de bal. Ilovici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sundermann is nu in balbezit. Sundermann geeft een hoge lob. Pahk controleert de bal met de borst. da Gata bereikt de bal nog maar net als eerste. da Gata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pahk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sundermann met de inworp. Janiaczyk rent richting de bal. Janiaczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sanderland - Shamrock United 4:0

42e minuut.
Doeltrap. Ehatamm trapt de bal weg van het doel. Janiaczyk kopt de bal weg. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sanderland 26%, Shamrock United 74%.
FC Sanderland - Shamrock United 4:0

52e minuut.
Sundermann geeft een lange en hoge pass. Pahk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ehatamm de bal. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Langsepp speelt de bal door. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie passt de bal in één keer door. da Gata bereikt de bal nog maar net als eerste. da Gata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sanderland - Shamrock United 5:0

61e minuut.
Siider heeft problemen om de bal te vangen. Ovedenie geeft een hoge lob. Klungelig pakt da Gata de bal. Ilovici is nu in balbezit. Ilovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sanderland - Shamrock United 6:0

70e minuut.
Veekamm is nu in balbezit. Ovedenie verovert de bal door een tackle van achteren. Ovedenie met een sublieme pass. Ilovici is nu in balbezit. Ilovici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sanderland - Shamrock United 7:0

71e minuut.
Öngo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ilovici de bal. Ovedenie speelt de bal door. da Gata rent richting de bal. da Gata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ovedenie speelt de bal door. Sundermann heeft problemen om de bal te vangen. Sundermann speelt de bal door. da Gata bereikt de bal nog maar net als eerste. da Gata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Szamotulski rent richting de bal. Janiaczyk geeft de bal voor. Veekamm heeft problemen om de bal te vangen. Ilovici is nu in balbezit. Ilovici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kaczewski is nu in balbezit. Adıgüzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıgüzel geeft een hoge lob. da Gata is nu in balbezit. da Gata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sanderland - Shamrock United 8:0

85e minuut.
Daar is Kalmurand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Gata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmurand maakt een afschuwelijke overtreding. Kalmurand krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Kapten met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sundermann met een snelle inworp. Janiaczyk rent richting de bal. Janiaczyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sanderland 28%, Shamrock United 72%.
FC Sanderland - Shamrock United 8:0