Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Tuleneelajad JK Tallina Viking
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Saat is nu in balbezit. Kuresson rent richting de bal. Tauram begaat een overtreding. Tauram krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Tauram zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalve is nu in balbezit. Pütsepp verovert de bal door een tackle van achteren. Kuresson verovert de bal door een tackle van achteren. Kuresson schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Haud met een sublieme pass. Kalve geeft een hoge lob. Saat is nu in balbezit. Saat draait met de bal, schiet en ... Kreevald probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kroonberg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalmurand met de inworp. Subi is nu in balbezit. Subi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tuleneelajad - JK Tallina Viking 1:0

22e minuut.
Vask trapt de bal weg. Tauram is nu in balbezit. Pütsepp geeft een lange en hoge pass. Opp rent richting de bal. Opp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Kalmurand de bal. Kalmurand probeert naar een medespeler te passen. Opp bereikt de bal nog maar net als eerste. Opp schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kroonberg de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vatsa zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Kreevald geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalve met de inworp. Kuresson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuresson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tuleneelajad 50%, JK Tallina Viking 50%.
SK Tuleneelajad - JK Tallina Viking 1:0

57e minuut.
Kalmurand is nu in balbezit. Kalmurand met een sublieme pass. Subi heeft problemen om de bal te vangen. Opp bereikt de bal nog maar net als eerste. Opp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Märtson passt de bal zonder na te denken. Pütsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalve probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saat de bal. Saat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tuleneelajad 68%, JK Tallina Viking 32%.
SK Tuleneelajad - JK Tallina Viking 1:0