Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JK Põdrad Julged Kotkad
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Sillak probeert naar een medespeler te passen. Veskimets is nu in balbezit. Mitt is nu in balbezit. Kolts bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolts schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Luug geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sillak met de inworp. Kolts bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolts geeft een hoge lob. Kuningas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Daar is Mitt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veskimets onderschept slim de pass. Renn is nu in balbezit. Kolts onderschept slim de pass. Kolts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Põdrad - Julged Kotkad 1:0

16e minuut.
Kolts bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitt rent richting de bal. Kolts rent richting de bal. Mitt is nu in balbezit. Mitt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Berg probeert naar een medespeler te passen. Lepikson rent richting de bal. Vunk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepikson onderschept slim de pass. Lepikson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg met een sublieme pass. Vunk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepikson onderschept slim de pass. Lepikson schiet op doel. Pulst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JK Põdrad - Julged Kotkad 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Põdrad 33%, Julged Kotkad 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JK Põdrad - Julged Kotkad 1:1

67e minuut.
Veskoja probeert naar een medespeler te passen. Berg is nu in balbezit. Lepikson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepikson schiet op doel. Vunk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Berg geeft de bal voor. Riiel rent richting de bal. Riiel geeft een lange en hoge pass. Vilps geeft de bal voor. Lepikson springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vilps passt de bal zonder na te denken. Veskoja is nu in balbezit. Veskoja passt de bal in één keer door. Lepikson rent richting de bal. Lepikson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Mitt rent richting de bal. Kokka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitt verovert de bal door een tackle van achteren. Mitt draait met de bal, schiet en ... Kuningas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Põdrad 37%, Julged Kotkad 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JK Põdrad - Julged Kotkad 1:1