Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sõjakad Kütid Tulija
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Lombak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombak probeert naar een medespeler te passen. Ihermann speelt de bal door. Kukermann rent richting de bal. Kukermann geeft de bal voor. Sempelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Sooveer rent richting de bal. Sooveer probeert naar een medespeler te passen. Kivisild bereikt de bal nog maar net als eerste. Reintang verovert de bal door een tackle van achteren. Reintang schiet op doel. Tauram bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Paulson geeft een hoge lob. Ratasepp kopt de bal weg. Sass is nu in balbezit. Sooveer onderschept slim de pass. Sooveer geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tomat kopt de bal weg. Lombak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombak passt de bal zonder na te denken. Märtson is nu in balbezit. Märtson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ratasepp verovert de bal door een tackle van achteren. Lombak is nu in balbezit. Ratasepp onderschept slim de pass. Ratasepp schiet op doel. Tauram maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sõjakad Kütid - Tulija 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sõjakad Kütid 53%, Tulija 47%.
Sõjakad Kütid - Tulija 0:1

47e minuut.
Lääs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomat is nu in balbezit. Kivisild begaat een overtreding. Kivisild krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Sass met de inworp. Lombak geeft de bal voor. Vatisel is nu in balbezit. Märtson verovert de bal door een tackle van achteren. Märtson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sõjakad Kütid - Tulija 1:1

81e minuut.
Ihermann heeft problemen om de bal te vangen. Kukermann rent richting de bal. Kukermann met een sublieme pass. Märtson is nu in balbezit. Märtson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pirts met een sublieme pass. Vatisel probeert de bal aan de voet te houden. Märtson rent richting de bal. Märtson schiet op doel. Räästas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lombak is nu in balbezit. Sooveer verovert de bal door een tackle van achteren. Sooveer geeft de bal voor. Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratasepp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sõjakad Kütid - Tulija 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sõjakad Kütid 53%, Tulija 47%.
Sõjakad Kütid - Tulija 1:2