Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kiired Jalad Meie Tähed
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Tuus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestor rent richting de bal. Penjam verovert de bal door een tackle van achteren. Tuus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kiired Jalad - Meie Tähed 1:0

13e minuut.
Pirson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nestor rent richting de bal. Nestor geeft een hoge lob. Klungelig pakt Möldre de bal. Möldre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tarvis probeert naar een medespeler te passen. Vessmann met een sublieme pass. Sahtel is nu in balbezit. Tarvis onderschept slim de pass. Tarvis schiet op doel. Tarvast bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kiired Jalad - Meie Tähed 1:1

43e minuut.
Annik kopt de bal weg. Penjam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aidnik is nu in balbezit. Penjam onderschept slim de pass. Penjam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kiired Jalad - Meie Tähed 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiired Jalad 43%, Meie Tähed 57%.
Kiired Jalad - Meie Tähed 2:1

47e minuut.
Pirson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaagumets met de inworp. Tuus is nu in balbezit. Tuus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nestor passt de bal met de wreef. Daar is Heinloo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinloo onderschept slim de pass. Heinloo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sahtel rent richting de bal. Nestor rent richting de bal. Sahtel maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Sahtel moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sahtel schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

69e minuut.
Kadarik rent richting de bal. Kadarik geeft een hoge lob. Tarvis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Heinloo rent richting de bal. Heinloo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kadarik speelt de bal door. Daar is Rumm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heinloo is nu in balbezit. Heinloo haalt uit met een fantastische trap. Tarvast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kiired Jalad - Meie Tähed 2:2

82e minuut.
Tooming kopt de bal weg. Variko heeft problemen om de bal te vangen. Tarvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinloo is nu in balbezit. Heinloo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiired Jalad 55%, Meie Tähed 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kiired Jalad - Meie Tähed 2:2