Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kaigas JK Põdrad
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Mitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Märtmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitt begaat een overtreding. Mitt krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Kaur geeft de bal voor. Lääne kopt de bal weg. Remmer is nu in balbezit. Remmer geeft een lange en hoge pass. Mast springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Helsingi is nu in balbezit. Kolts verovert de bal door een tackle van achteren. Mitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Põdrad 0:1

29e minuut.
Saidla onderschept slim de pass. Saidla speelt de bal door. Mitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Põdrad 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaigas 53%, JK Põdrad 47%.
FC Kaigas - JK Põdrad 0:2

46e minuut.
Kolts passt de bal met de wreef. Remmer rent richting de bal. Remmer passt de bal zonder na te denken. Jüriöö is nu in balbezit. Jüriöö draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Saidla passt de bal zonder na te denken. Mast is nu in balbezit. Mast probeert naar een medespeler te passen. Remmer rent richting de bal. Remmer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lääne met een snelle inworp. Daar is Kaur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remmer verovert de bal door een tackle van achteren. Remmer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kolts is nu in balbezit. Mitt is nu in balbezit. Helsingi met een sublieme pass. Vilba is nu in balbezit. Vilba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Saidla geeft een hoge lob. Riiel controleert de bal met de borst. Mast is nu in balbezit. Klungelig pakt Remmer de bal. Remmer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaigas 45%, JK Põdrad 55%.
FC Kaigas - JK Põdrad 0:2