Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kaigas Shamrock United
433 Tactiek siuh
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.6 gemiddelde waardering 25.3
average Schieten average
poor Passen average
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Siider onderschept slim de pass. Siider probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kalmurand de bal. Öngo bereikt de bal nog maar net als eerste. Öngo schiet op doel. Jaagusoo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Välja passt de bal zonder na te denken. Kolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolla probeert naar een medespeler te passen. Mast bereikt de bal nog maar net als eerste. Mast haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ehatamm met een harde bal richting middenveld. Helsingi kopt de bal weg. Remmer rent richting de bal. Remmer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kolla geeft een hoge lob. Pahk kopt de bal weg. Langsepp is nu in balbezit. Langsepp geeft een lange en hoge pass. Öngo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Doeltrap. Jaagusoo met een harde bal richting middenveld. Remmer kopt de bal weg. Mast is nu in balbezit. Mast schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Saidla onderschept slim de pass. Saidla geeft de bal voor. Remmer kopt de bal weg. Mast bereikt de bal nog maar net als eerste. Mast schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Kalmurand bereikt de bal nog maar net als eerste. Remmer rent richting de bal. Remmer passt de bal zonder na te denken. Mast bereikt de bal nog maar net als eerste. Mast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - Shamrock United 1:0

28e minuut.
Öngo heeft problemen om de bal te vangen. Jüriöö verovert de bal door een tackle van achteren. Mast rent richting de bal. Mast schiet op doel. Ehatamm probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - Shamrock United 2:0

43e minuut.
Mast rent richting de bal. Mast draait met de bal, schiet en ... Pahk probeert de bal aan de voet te houden. Jüriöö bereikt de bal nog maar net als eerste. Jüriöö haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Helsingi kopt de bal weg. Mast kan de bal niet met de borst controleren. Langsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mast rent richting de bal. Mast haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaigas 50%, Shamrock United 50%.
FC Kaigas - Shamrock United 2:0

51e minuut.
Välja speelt de bal door. Helsingi speelt de bal door. Langsepp probeert de bal met de borst te controleren. Mast is nu in balbezit. Mast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - Shamrock United 3:0

58e minuut.
Välja is nu in balbezit. Välja passt de bal met de wreef. Öngo bereikt de bal nog maar net als eerste. Öngo draait met de bal, schiet en ... Jaagusoo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - Shamrock United 3:1

61e minuut.
Kalmurand met een sublieme pass. Välja rent richting de bal. Kolla geeft een lange en hoge pass. Mast is nu in balbezit. Mast haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Helsingi onderschept slim de pass. Jüriöö is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ulst. Ulst krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Daar is Nahasepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öngo is nu in balbezit. Helsingi geeft de bal voor. Daar is Mast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - Shamrock United 4:1

77e minuut.
Jüriöö passt de bal in één keer door. Helsingi is nu in balbezit. Helsingi probeert naar een medespeler te passen. Jüriöö bereikt de bal nog maar net als eerste. Jüriöö draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapten onderschept slim de pass. Kapten speelt de bal door. Öngo bereikt de bal nog maar net als eerste. Öngo haalt uit met een fantastische trap. Jaagusoo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Lääne is nu in balbezit. Välja verovert de bal door een tackle van achteren. Välja passt de bal met de wreef. Kalmurand heeft problemen om de bal te vangen. Kalmurand schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaigas 50%, Shamrock United 50%.
FC Kaigas - Shamrock United 4:1