Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sõjakad Kütid Mentos
Normal Tactiek Peer
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
15.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Pirts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nõelaja is nu in balbezit. Nõelaja passt de bal in één keer door. Lombak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Noot geeft een hoge lob. Lombak probeert de bal aan de voet te houden. Kivisild bereikt de bal nog maar net als eerste. Noot is nu in balbezit. Noot geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kukermann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Nõelaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noot krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Inworp. Kukermann met de inworp. Kivisild speelt de bal door. Nõelaja rent richting de bal. Nõelaja haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sõjakad Kütid 57%, Mentos 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sõjakad Kütid - Mentos 0:0

60e minuut.
Kukermann probeert naar een medespeler te passen. Märtson bereikt de bal nog maar net als eerste. Keris bereikt de bal nog maar net als eerste. Märtson verovert de bal door een tackle van achteren. Märtson haalt uit met een fantastische trap. Salumets kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Märtson onderschept slim de pass. Märtson passt de bal met de wreef. Nõelaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõelaja draait met de bal, schiet en ... Salumets maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sõjakad Kütid - Mentos 1:0

84e minuut.
Klungelig pakt Soone de bal. Leiste legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soone is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leiste met een sublieme pass. Lindeman neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sõjakad Kütid - Mentos 1:1

84e minuut.
Märtson heeft problemen om de bal te vangen. Lindeman rent richting de bal. Märtson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Märtson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sõjakad Kütid 54%, Mentos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sõjakad Kütid - Mentos 1:1