Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:16
  • Competitiewedstrijd: 1.HNL
  • Stadion: Dany Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 41592
Dany Jazo FC
lkl Tactiek 6 def, VN d
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 14
62.3 gemiddelde waardering 74.6
solide Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Sasimas passt de bal zonder na te denken. Sterk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaś onderschept slim de pass. Gol is nu in balbezit. Gol geeft een hoge lob. Konjevoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
García Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. García Iglesias passt de bal met de wreef. Gol rent richting de bal. Gol geeft een lange en hoge pass. Repeteco maakt een snoekduik en kopt de bal. Konjevoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Mairesse geeft een lange en hoge pass. Eynde heeft problemen om de bal te vangen. Papaleo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Papaleo krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Todd is nu in balbezit. Todd probeert naar een medespeler te passen. Lean bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco onderschept slim de pass. Repeteco draait met de bal, schiet en ... Konjevoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tymrowski neemt de hoekschop. Repeteco springt en kopt de bal. Konjevoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Eynde passt de bal met de wreef. Sasimas probeert naar een medespeler te passen. García Iglesias rent richting de bal. Vreme onderschept slim de pass. Vreme draait met de bal, schiet en ... Švorinić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Tymrowski passt de bal in één keer door. Gol rent richting de bal. Gol geeft een hoge lob. Repeteco maakt een snoekduik en kopt de bal. Konjevoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Jazo FC 0:1

26e minuut.
Karaś rent richting de bal. Karaś speelt de bal door. Gol is nu in balbezit. Gol geeft de bal voor. Repeteco maakt een snoekduik en kopt de bal. Konjevoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Papaleo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Jazo FC 0:2

32e minuut.
Repeteco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sterk. Repeteco raakt geblesseerd tijdens het duel. Mairesse zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Gol de bal. Gol geeft een hoge lob. Repeteco maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gol met een sublieme pass. Mairesse geeft de bal voor. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Jazo FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dany 67%, Jazo FC 33%.
Dany - Jazo FC 0:3

57e minuut.
Klungelig pakt Repeteco de bal. Panzavecchia is nu in balbezit. Repeteco verovert de bal door een tackle van achteren. Repeteco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Jazo FC 0:4

60e minuut.
Tymrowski is nu in balbezit. Tymrowski geeft de bal voor. Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo onderschept slim de pass. Papaleo haalt uit met een fantastische trap. Konjevoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Papaleo rent richting de bal. Papaleo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Jazo FC 0:5

62e minuut.
Karaś verovert de bal door een tackle van achteren. Gol is nu in balbezit. Gol geeft een hoge lob. Repeteco krijgt zijn hoofd ertegen. Konjevoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Gol speelt de bal door. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lean begaat een overtreding. Repeteco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mairesse komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mairesse passt de bal zonder na te denken. Gol heeft problemen om de bal te vangen. Gol speelt de bal door. Mairesse geeft de bal voor. Repeteco maakt een snoekduik en kopt de bal. Konjevoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Daar is Karaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaś met een sublieme pass. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol geeft een hoge lob. Repeteco krijgt zijn hoofd ertegen. Konjevoda bokst de bal weg.

79e minuut.
Cackowski is nu in balbezit. Repeteco verovert de bal door een tackle van achteren. Repeteco probeert naar een medespeler te passen. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Karaś kopt de bal weg. Mairesse probeert naar een medespeler te passen. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol geeft een hoge lob. Repeteco krijgt zijn hoofd ertegen. Konjevoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Papaleo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Jazo FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dany 63%, Jazo FC 37%.
Dany - Jazo FC 0:6