Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:16
  • Competitiewedstrijd: 1.HNL
  • Stadion: Fort Minor Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27500
FC New Generation quid pro quo
4-3-3 Tactiek 5_2_1_2_Dule_rep
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
70.6 gemiddelde waardering 65.3
formidable Schieten formidable
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
De Napoli met een sublieme pass. Arrigoni rent richting de bal. Arrigoni speelt de bal door. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek haalt uit met een fantastische trap. Drăgănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Šparica bereikt de bal nog maar net als eerste. Linowski rent richting de bal. Šparica schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Šparica is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

13e minuut.
Arrigoni geeft een hoge lob. Razvigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiurala onderschept slim de pass. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Generation - quid pro quo 0:1

14e minuut.
Tiurala rent richting de bal. Razvigorov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tiurala. Tiurala krijgt een gele kaart.

16e minuut.
De Napoli met een sublieme pass. Daar is Arrigoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrigoni probeert naar een medespeler te passen. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek draait met de bal, schiet en ... Drăgănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Bergallo verovert de bal door een tackle van achteren. Bergallo passt de bal met de wreef. Arrigoni is nu in balbezit. Arrigoni geeft een lange en hoge pass. Smutek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kopričanec passt de bal in één keer door. Arrigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrigoni geeft de bal voor. Smutek krijgt zijn hoofd ertegen. Drăgănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Generation - quid pro quo 0:2

37e minuut.
Kopričanec speelt de bal door. Arrigoni rent richting de bal. Arrigoni passt de bal met de wreef. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arrigoni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Smutek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kingsley geeft de bal voor. Livnjak is nu in balbezit. Linowski maakt een afschuwelijke overtreding. Linowski krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Daar is Kingsley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopričanec rent richting de bal. Met opzet legt Kingsley zijn tegenspeler op de grond. Kingsley krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Generation 65%, quid pro quo 35%.
FC New Generation - quid pro quo 0:2

49e minuut.
Livnjak onderschept slim de pass. Pamučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamučina verovert de bal door een tackle van achteren. Pamučina schiet op doel. Danneels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Livnjak rent richting de bal. Bergallo onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwidziński. Kwidziński krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Puskala probeert naar een medespeler te passen. Pluciński rent richting de bal. Pluciński passt de bal zonder na te denken. Riković bereikt de bal nog maar net als eerste. Riković schiet op doel. Danneels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Kopričanec met een sublieme pass. Arrigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrigoni geeft een lange en hoge pass. Smutek krijgt zijn hoofd ertegen. Drăgănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Generation - quid pro quo 0:3

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Kocman de bal onder controle te krijgen. Kopričanec is nu in balbezit. Kopričanec passt de bal met de wreef. Daar is Arrigoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrigoni geeft een hoge lob. Drăgănescu bokst de bal weg.

72e minuut.
Livnjak is nu in balbezit. Livnjak passt de bal zonder na te denken. Pamučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamučina draait met de bal, schiet en ... Danneels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Generation - quid pro quo 1:3

74e minuut.
Di Natale geeft een lange en hoge pass. Arrigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrigoni passt de bal in één keer door. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Di Natale raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Sanjosé komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Riković rent richting de bal. Puszkin verovert de bal door een tackle van achteren. Puszkin passt de bal in één keer door. Arrigoni rent richting de bal. Arrigoni haalt uit met een fantastische trap. Drăgănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Razvigorov onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Generation - quid pro quo 1:4

88e minuut.
Puszkin geeft een lange en hoge pass. Kocman is nu in balbezit. Smutek verovert de bal door een tackle van achteren. Smutek haalt uit met een fantastische trap. Drăgănescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Generation - quid pro quo 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Generation 64%, quid pro quo 36%.
FC New Generation - quid pro quo 1:5